30 účesů, které lichotí všem ženám bez ohledu na věk: Dáte přednost polodlouhým vlasům či mikádu?

30 účesů, které lichotí všem ženám bez ohledu na věk: Dáte přednost polodlouhým vlasům či mikádu?
Zdroj: Se souhlasem Salon Michal Zapoměl/Koláž Lifee.cz
Polodlouhé vlasy lichotí ženám všech věkových kategorií. Polodlouhé vlasy lichotí ženám všech věkových kategorií. Polodlouhé vlasy lichotí ženám všech věkových kategorií. Polodlouhé vlasy lichotí ženám všech věkových kategorií. + 26 fotek+ 27 fotek

Léto se blíží, a tak mnoho žen začíná přemýšlet o refreshi svého účesu. Připravili jsme si pro vás proto 30 stylových a zároveň nadčasových střihů, které sluší všem ženám bez ohledu na věk.

Dana Klementová
Dana Klementová 21. 05. 2022 14:30

Polodlouhé, krátké, s délkou po ramena, rovné i kudrnaté. Všechny tyto účesy budou během roku 2022 in. Které z nich lze ale považovat za ty nejuniverzálnější, jež sluší ženám všech věkových kategorií? 

30 účesů pro ženy všech věkových kategorií

Většina kadeřníku tvrdí, že nejsou důležité trendy, ale spíše to, co dané ženě sluší. Existuje ovšem několik střihů, které z módy nikdy nevyjdou a dovolit si je mohou prakticky všechny ženy. Které to jsou? 

Ať už vám je dvacet, třicet či padesát, chybu neuděláte, pokud zvolíte polodlouhé i kratší vlasy. Obzvláště pak taková nadčasová mikáda jsou letošní rok skutečně oblíbená. Stejně tak i takzvaný wolf cutCo se týče barev, i nadále zastává populární balayage.

Péče o vlasy s přibývajícím věkem

Kvalitní vlasovou péči byste svým vlasům měli dopřávat v každém věku. Základem by mělo být používání vhodné vlasové kosmetiky, kterou vám ideálně doporučí váš kadeřník. S přibývajícím věkem se však tato péče může měnit. „Ženy po padesátce by měly věnovat více pozornosti doplňkům stravy a anti-ageing produktům, které obsahují kolagen a ceramidy, říká pro web Lifee.cz kadeřník Michal Zapoměl. 

Inspirace na nadčasové účesy

Pokud tedy plánujete změnu účesu, prohlédněte si naši fotogalerii, kde se můžete inspirovat nejrůznějšími střihy. Následně zkonzultujte svou volbu s kadeřníkem.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články