Jak šel čas s účesy Báry Basikové: Začínala zrzavým přelivem, přes modrou se dobrala až k ofině a mikádu

Jak šel čas s účesy Báry Basikové: Začínala zrzavým přelivem, přes modrou se dobrala až k ofině a mikádu
Zdroj: Herminapress
Aktuálně se Bára Basiková pyšní polodlouhým hnědým mikádem se slušivou ofinou.Mladistvý look a příjemná změna v podobě přirozeně kaštanové barvy. Dlouhé vlasy Báře v tomto provedení šikovně ubírají roky.Vyžehlený účes a krátký střih dělají z Báry Basikové elegantní dámu.Kolem roku 2018 se Bára rozhodla své vlasy ozdravit a přestala je úplně barvit. Průchod tak dala přirozeným šedinám.+ 14 fotek+ 15 fotek

Zpěvačka Bára Basiková (59) na sebe nedávno upozornila razantní změnou účesu, kdy si nechala udělat slušivou ofinu a rozvířila tak diskuze o tom, zda nenosí paruku. Magazínu Lifee.cz sdělila, že za změnou její image nestojí žádný stylista a look vychází z ní samotné. Populární zpěvačka mění účesy často a ráda, přinášíme vám proto výběr těch nejzajímavějších.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 07. 10. 2022 17:00

Báru Basikovou už známe jako platinovou blondýnku, zrzku, šik krátkovlásku, dlouhovlasou brunetku, ale také jako přirozeně šedivou elegantní dámu. Vlasové experimenty ji zkrátka baví. S příchodem podzimu pěnice pro změnu zkrátila vlasy na mikádo, které doplnila slušivou ofinou.

Bára Basiková jde s dobou, stylistu nepotřebuje

Tábor svých příznivců tak zpěvačka okamžitě rozdělila na dvě skupinky. Jedna jí novou image na sociálních sítích chválí, druhá zase tvrdí, že se Bára maskuje pod nepřiznanou parukou. Sama zpěvačka se v rozhovoru pro Lifee.cz těmto domněnkám jen tajuplně pousmála.

„Měním se neustále. Nikdy jsem neměla žádného stylistu, na to mě neužije," odvětila na dotaz, zda za jejím novým vzhledem stojí práce některého z odborníků na módu. Češu se a oblékám prostě tak, jak se mi líbí a jak mě to baví. Dokonce se ani neinspiruji v zahraničí, prostě to vychází ze mě," krčí rameny Bára. Jak jí to aktuálně sluší, se můžete sami přesvědčit. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Bára Basiková (@bara__basikova)

Zpěvačka přitom nezastírá, že barevné kreace jejím vlasům neprospívají. Dala jsem jim za ta léta pěkně zabrat. Kdysi jsem začínala zrzavým přelivem, pak následovaly různé experimenty a nevyhnula jsem se například ani tomu být modrovlasá,“ vypočítává Bára v rozhovoru pro iDNES

Klidně budu i šedivá, tvrdí Bára Basiková

V roce 2018 se Bára rozhodla následovat trend některých kolegyň a vlasům odlehčit tak, že je přestala barvit úplně. Šedivět prý začala už ve třiceti letech a přirozenému stříbru nechala před čtyřmi lety volný průchod. Mnozí jí za odvahu tleskali.

Šedivé vlasy jsou teď hodně trendy. Spousta žen se vrátila ke své přirozenosti, včetně přiznání šedivých odrostů," uvedla pro Super.czViděla jsem, že to i spoustě mladých holek sluší a vypadá to hezky. Tak pokud v tom nebudu vypadat blbě, tak proč bych nemohla mít šedivé vlasy?" vysvětlovala zpěvačka, která šediny předvedla fotografům v plné parádě podobně jako Pavlína Pořízková, Sandra Pogodová, Olga Menzelová nebo Helen Mirren.

Rok před šedesátkou je z Báry Basikové influencerka

Nejsou to ale jen vlasy, čím zpěvačka dokazuje, že má co nabídnout a že si stále zachovává tolik potřebnou mladistvou energii. V hledáčku fanoušků zůstává také díky sociálním sítím, kde je v poslední době velice aktivní. Na Instagramu ji sleduje více než 13 000 lidí a Bára by některými svými provokativními příspěvky hravě strčila do kapsy kdejakou mladší kolegyni.

Její děti ji ale na sociálních sítích nesledují. „Dcery jsou úplně jiná generace a jiný level, moje práce je tolik nezajímá. Je to zkrátka tak, že co je doma, to je všední a nezajímavé," tvrdí Bára o dvojčatech Anně a Marii (30), možná, že když byly malé, tak je moje práce bavila, ale teď už mají jiné zájmy a své vlastní životy."

Kariéra slavné mámy nezajímá ani benjamínka rodiny Theodora (13). Syna to také nebere, protože on poslouchá úplně jinou muziku. Samozřejmě ho baví světoví rappeři," uzavírá populární zpěvačka.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články