Barvení je opruz, říká herečka Sandra Pogodová, která rozšířila řady celebrit s přiznanými šedinami

Barvení je opruz, říká herečka Sandra Pogodová, která rozšířila řady celebrit s přiznanými šedinami
Zdroj: Herminapress
Herečka Sandra Pogodová říká, že ji ženy na sociálních sítích kontaktují s prosbami o recept na šťastný a spokojený život.Sandra Pogodová v rozhovoru pro Lifee.cz uvedla, že letos v létě hodlá spustit svůj vlastní Youtube kanál - máme se na co těšit!Herečka Sandra Pogodová nechyběla na křtu nové knihy Haliny Pawlowské, Zájezd snů.Takhle to Sandře sluší, když si ji vezmou do parády vizážisté a kadeřníci. Na fotografii se zpěvačkami Bárou Basikovou a Dashou (vlevo).+ 4 fotky+ 5 fotek

Herečka Sandra Pogodová, dříve vášnivá zrzavá dračice, si před šesti lety přestala barvit vlasy. Teď jí v nich prosvítají šediny, čímž se zařadila do klubu stříbrovlásek, mezi které se řadí například topmodelka Pavlína Pořízková nebo herečky Helen Mirren, Jamie Lee Curtis a Meryl Streep. V rozhovoru pro Lifee.cz Pogodová říká, že si pěstuje vlasový freestyle a má v plánu stát se youtuberkou.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 03. 06. 2022 12:00

Herečka Sandra Pogodová (47) je na své šediny pyšná a své změny vzhledu nelituje. Barvení je opruz. Za prvé je to chemie a za druhé spousta starostí," říká herečka v našem rozhovoru. Dříve legendární zrzka má dnes barvu champagne, jak ji sama nazývá, a září štěstím.

V rozhovoru pro Lifee.cz Sandra dokonce prozrazuje, že si ženy na sociálních sítích její optimismus natolik oblíbily, že se už tohle léto plánuje stát youtuberkou. Už teď ji na Instagramu sleduje více než 23 tisíc lidí.

Sandra Pogodová a její šediny

Sandro, nemohu si nevšimnout vašich šedivých vlasů, stejně jako je má topmodelka Pavlína Pořízková nebo herečka Helen Mirren. Jak vás to napadlo?

Nebarvím se už šest let. Hodně se mi tím spravila kvalita vlasů a krásně rostou. Ano, začaly se mi objevovat přirozené šediny, ve skráních. Zatím mám výhodu, že to vypadá hezky a lidé mi říkají, že jim to připomíná melír v barvě champagne. Je to samozřejmě praktické a pohodlné. Vlasy mi rostou opravdu hodně rychle a musela jsem je chodit dobarvovat každých čtrnáct dní. Proto mi tohle vyhovuje a líbí se mi to.

Takže k barvení už se vracet nebudete?

Uvidím. Možná, že až budu úplně bílá a bude to nějaká ošklivá šeď, barvit to zase začnu. Mám to na úplný freestyle. Teď se mi to líbí - třeba to za pět let bude jinak a budu v tom vypadat zbytečně stará. Nejraději bych měla hezkou bílou barvu a nemusela s tím už vůbec nic dělat. Barvení je opruz. Za prvé je to chemie a za druhé spousta starostí.

Nemáte na to nějaké negativní reakce?

To asi ano, ale je mi to úplně jedno.

Vím, že máte Instagram, na kterém jste velmi aktivní. Tam si lidé občas dovolují.

Založila jsem si to kvůli knížkám, které jsem vydala. Ve finále tam dávám hodně rozhovorů o seberozvoji a lidé jsou nadšení, dokonce mi hodně fanynek píše. Proto jsem se rozhodla, že si založím ještě YouTube kanál a budu youtuberka. Ženské mi totiž píšou opravdu dlouhé zprávy, ve kterých popisují své problémy, a ptají se, jak jsem to udělala, že jsem spokojená, šťastná a pořád veselá. Řekla jsem si - asi je čas. Kamarád má podcast, který se jmenuje Zákony bohatství, kde má asi 40 000 lidí. Tenhle člověk mi řekl: „Neblázni, na tebe jsou lidé naprosto ready!"

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sandra Pogodová (@sandrapogodovaofficial)

Takže budete youtuberka?

Nebyla jsem si jistá, jestli bych někoho zajímala, ale on mě přesvědčil. V létě mě tahle práce bude čekat a těším se na to. Do toho s děvčaty končíme v Českém rozhlase a chceme s naší talkshow jezdit po republice. Nevím, co mám dělat dřív, den je pro mě krátký.

Nevadí to v divadle, že máte šedivé vlasy?

Nedávno jsem to řešila na natáčení seriálu Gumy pro televizi Nova. Hraju tam maloměšťačku, pipi, která si hraje na chytrou horákyni. Navrhla jsem jim, že pokud mi chtějí vlasy ostříhat nebo obarvit, tak s tím nebudu mít problém. Ale jim se to líbilo, prý je to hezký melírek. Všude mi to při práci prochází! Možná to bude tím, jak jsem vnitřně nastavená - spousta věcí je mi šumák, ať se děje, co se děje. Potom se vám přestanou stávat špatné věci.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články