Patricie Pagáčová o hejtrech na sociálních sítích: Leoš Mareš mě naučil jednu věc, kterou teď na ně používám

Patricie Pagáčová o hejtrech na sociálních sítích: Leoš Mareš mě naučil jednu věc, kterou teď na ně používám
Zdroj: Herminapress
Herečku Patricii Pagáčovou sleduje na Instagramu 564 tisíc lidí.Herečka lidi baví svými outfity, ale také životním stylem a věčně optimistickou náladou.Takto oblečená letos navštívila pražský Fashion Week.Patricie si oblíbila vzdušné šaty, které končí mírně nad koleny a dlouhé nebo tříčtvrteční rukávy.+ 6 fotek+ 7 fotek

Herečka Patricie Pagáčová (33) se nově objeví v seriálu Gumy, kde ztvárnila roli hospodské. K pivu má přitom herečka podobně kladný vztah jako k sociálním sítím. "Občas si říkám, že bych si měla dát pauzu a být na chvíli offline, alespoň na týden. Ale vždycky z toho sejde," líčí v rozhovoru pro Lifee.cz známá influencerka.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 14. 08. 2022 12:00

Herečku Patricii Pagáčovou sleduje na Instagramu neskutečných 564 tisíc lidí. Najdou se i tací, které nezajímá, přesto občas s gustem utrousí nevhodný komentář. Pravidlo číslo jedna je nepouštět se s nimi do žádného dialogu. Nikdy nemůžete vyhrát. Oni na vás nechtějí změnit názor, oni se tam chtějí prezentovat a vyzvracet," vysvětluje Patricie.

„Můj recept je nechat to být a nechat je žít svým životem. ,Nesnášíš mě? To je v pořádku, já taky nemám spoustu lidí ráda.' Přijala jsem, že ti lidé tam jsou. Udělala jsem akorát jednu věc, kterou mě naučil Leoš Mareš," naznačuje v rozhovoru pro Lifee.cz.

Nově vás budeme vídat v seriálu Gumy. Mohla byste nám přiblížit svoji postavu?

Jmenuje se Maruška a slovo hospodská k ní vůbec nesedí - ale je to tak! Je velmi něžná a hospoda je její splněný sen. K tomu si je velmi blízká s postavou Máry, kterého hraje Richard Krajčo. Cosi se mezi nimi rodí, ale je to velmi pozvolné.

Jak to celé vzniklo? Oslovila vás režisérka Karin Babinská?

Ano, přesně tak. Točili jsme s Kryštofem klip Do nebe se propadám a předtím ještě film Gump. Tam jsem se s Richardem a Karin poznala.

Hrajete hospodskou a podle fotek na vašem Instagramu moc ráda pijete pivo...

To je pravda, piju. Já a pivo máme báječný vztah už několik let a máme se navzájem rádi. Hlavně v létě, k létu pivo prostě patří, hezky na zahrádce nebo na grilovačce. Paradox je, že ho neumím moc dobře čepovat. Když už jsem pivo čepovala, bývala většinou pokročilá večerní hodina v nějaké vesnické hospodě. V rámci natáčení jsem to pochopitelně musela vypilovat.

Takže už to umíte?

Relativně ano. Kdybych se na mejdanu dostala za pípu, tak bych to asi zvládla docela obstojně.

Jak se vám daří po osobní stránce? Užíváte si mateřství?

Kdybych se měla o trochu lépe, už by to snad ani nebylo snesitelné. Musím to zaklepat, ale jsem opravdu spokojená. Teď jsem měla poslední natáčecí den tohoto léta, takže už mám jenom volno. Čekají nás jenom rodinné výlety. Budeme jezdit za příbuznými, ale také sami. Moc se na to těším. Dcerce Bibianě je kousek přes rok a je s ní hrozná sranda. Je to strašná komediantka, nevím po kom.

Jaké bylo její první slovíčko?

Ona to zatím říká různě. Momentálně má třeba oblíbené slovíčko „tady". Asi se to naučila od nás, protože s ní často hrajeme hru: „Kde je máma? Kde je táta?" Odteď máme na všechno odpověď „tady".

Nežárlí na holčičku vaši pejskové?

Trošku žárlí, protože nejde udržet pozornost pro všechny. Bohužel museli jít trošku na druhou kolej. Jackina, ta starší, to zvládá v pohodě, ta je ráda venku na zahradě. S mladším Čolkem je to podstatně horší. Byl zvyklý spát v posteli a být králem domácnosti. Ale Bibina ho miluje, chce se s ním mazlit a teď se s ním taky dělí o jídlo. Třeba jsme byli na zmrzlině, ona do ní strčila prst a dala mu ochutnat. Je to rozkošné. Čolek se s tím trochu pere, protože ji má rád, ale zároveň mu trochu vadí. Myslím, že až bude mít Bibina vlastní postel, bude spát s ní a budou nerozlučná dvojka.

Jak se vám daří na Instagramu? Jste známá influencerka.

Já to označení influencerka nemám moc ráda. Já mám Instagram pro radost a jsem tam ráda s fanoušky. Ráda s nimi komunikuju a máme tam hezkou komunitu. Občas si říkám, že bych si měla dát pauzu a být na chvíli offline, alespoň na týden. Ale vždycky z toho sejde: „Proč vlastně? Vždyť by to byla škoda." Odložit telefon není problém - nedávno jsme byli týden u Sázavy, kde byl mizerný signál a musela jsem ho chodit chytat do lesa. To vás brzy přestane bavit. Na druhé straně nechci fanoušky na týden úplně odstřihnout. Když je to v rozumné míře, tak je to snad v pořádku.

Jak reagujete na hejtry? Máte na to nějaký tip?

Neodepisuji. Pravidlo číslo jedna je nepouštět se s nimi do žádného dialogu. Nemůžete nikdy vyhrát. Oni na vás nechtějí změnit názor, oni se tam chtějí prezentovat a vyzvracet. Můj recept je nechat to být a nechat je žít svým životem. „Nesnášíš mě? To je v pořádku, já taky nemám spoustu lidí ráda." Přijala jsem, že ti lidé tam jsou. Udělala jsem jednu věc, kterou mě naučil Leoš Mareš.

Jakou?

Můžete si tam nastavit, že vám fotky a příspěvky mohou komentovat jen lidé, kteří vás sledují. Tím se eliminuje strašně moc hejtrů - oni by vás totiž museli začít sledovat a to nechtějí. Co jsem si tohle nastavila, jsem docela v pohodě.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články