Večírek televize ovládla modrá: Pagáčová zářila v šatech, Krajčo doladil outfit luxusními teniskami

Večírek televize ovládla modrá: Pagáčová zářila v šatech, Krajčo doladil outfit luxusními teniskami
Zdroj: Herminapress
Hvězda seriálu Ulice Hana Holišová oblékla na tiskovou konferenci komplet zelených kalhot a košile, pod kterou se skvěle hodí jednoduché bílé tričko. Hanka také překvapila dlouhými vlasy, na které u ní nejsme zvyklí.Herečka Patricie Pagáčová patřila mezi celebrity, které se na tiskovou konferenci oblékly nejlépe. Její modré šaty jsou roztomilé a pro léto jako stvořené.Herec Pavel Nový svým džínovým kompletem nikterak nepřekvapil - vídáme ho v něm poměrně často.Je otázkou, zda mu v džínové košili není horko. Outfit doplňuje kšiltovkou, kterou nosí ležérně do strany.+ 17 fotek+ 18 fotek

Na tiskové konferenci televize Nova, která se konala v rozpáleném centru Prahy, se sešla celá plejáda hvězd. Pojďme se proto společně podívat, jakým módním trendům celebrity propadly a kdo chodí na tiskovku jako do hospody páté cenové kategorie.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 12. 08. 2022 15:00

Televize Nova odtajnila podzimní vysílací schéma a to byla skvělá příležitost svolat všechny její hvězdy do restaurace v centru Prahy. Žádný dress code předepsaný nebyl a někteří si proto odpolední společenskou událost vyložili po svém - odběhli si od rozdělané práce na zahradě nebo zavítali jen na skok před příjemnou letní večeří s rodinou.

Pavel Nový a jeho kraťasy

Nejvíce pozornosti vzbuzoval herec Pavel Nový, který už dlouhé roky chodí v krátkých kalhotách. Má to prostě rád, a tak v nich neváhá vyrazit do centra Prahy, na schůzky nebo třeba na tiskové konference. A to bez ohledu na počasí nebo roční období.

Nutno podotknout, že ačkoli může občas působit nepatřičně, jdou jeho džínové komplety překvapivě ruku v ruce s aktuálními módními trendy. Nový tedy mezi svými mladšími kolegy vypadá jako švihák a k tomu se v letních parnech nemusí tísnit v dlouhých kalhotách.

Kraťasy navíc podle poslední módy bystře doplňuje teniskami s výraznými ponožkami, které frčí hlavně mezi mladými. Nechybí nezbytná pokrývka hlavy, kšiltovka. Objektivně tedy jeho oděvu na tiskovou konferenci není co vytknout.

Patricie Pagáčová v modré

Dress code má rovněž v malíčku herečka a influencerka Patricie Pagáčová, která na tiskovou konferenci zvolila blankytně modré šaty na ramínka, které v horkých dnech udělají službu každé dámě. Patricii coby blondýnce navíc pastelově modré odstíny velmi sluší. K šatům herečka nazula růžovo-modré lodičky s uzavřenou špičkou, které jí hezky prodlužují siluetu.

Karin Babinská a Richard Krajčo si dopřávají luxusní značky

Skutečnými hvězdami tiskové konference byli manželé Karin Babinská a Richard Krajčo. Je o nich dobře známo, že si potrpí na oblečení luxusních značek, které ale nepůsobí příliš okázale.

Režisérka nového seriálu Gumy Karin Babiská oblékla černé košilové šaty s tříčtvrtečními rukávy. Richard Krajčo doplnil outfit své ženy basic černým tričkem, džínami s aplikací a netypickými botami prémiové značky Dolce & Gabbana, jejichž cena se pohybuje kolem 15 tisíc korun. Richard totiž dobře ví, že hlavním pravidlem správného milovníka módy je jeden výrazný a dražší doplněk, který celý outfit povýší.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články