Módní policie ze zakončení karlovarského festivalu: Růžová halucinace španělského režiséra zastínila i Žilkovou

Módní policie ze zakončení karlovarského festivalu: Růžová halucinace španělského režiséra zastínila i Žilkovou
Zdroj: Herminapress/koláž Lifee.cz
Španělský herec a režisér Eduardo Casanova, který v Karlových Varech získal jednu z cen, je známý provokatér, který do společnosti rád nosí výstřední outfity. Ani tentokrát se nenechal zahanbit a oblékl růžovou halenku v barvě cukrové vaty, kterou sladil s barvou svých vlasů.Herečka Kristýna Leichtová se na červeném koberci objevila v černo-bílé róbě z druhé ruky. Její šaty s příběhem mají za úkol pomoci propagovat udržitelnou módu.Herečka Jana Švandová vsadila na černou klasiku. Zvolila šaty s rukávy, které jsou pro ženy zralého věku ideální volbou.Jiří Bartoška s manželkou Andreou opět dokázali, že jsou sladěni nejen v názorech, ale také v šatníku. Andrea šaty doplnila šperky od ALO Diamonds v hodnotě přibližně jednoho milionu korun.+ 22 fotek+ 23 fotek

Závěr karlovarského filmového festivalu sice nebyl tak pompézní jako jeho začátek, ale několik výrazných modelů se na něm také našlo. Pojďme se podívat, v čem známé tváře dorazily na červený koberec a co oblékly na závěrečnou afterparty v Grandhotelu Pupp. Nechyběla výstřednost, střídmá elegance ani modely v celkové hodnotě přes milion korun.

Veronika Nováková
Veronika Nováková 10. 07. 2022 09:45

Pozornost médií i přihlížejících si na chvíli ukradl mladý španělský režisér Eduardo Casanova, který na závěrečném ceremoniálu obdržel Zvláštní cenu poroty soutěže Proxima za svůj španělsko-argentinský snímek Pieta. Jde o vizuálně strhující film o toxickém vztahu mezi matkou a synem.

Na červeném koberci se režisér rozhodl odvázat a učinit Karlovy Vary na chvíli světovou destinací. Neváhal totiž obléknout nabíranou růžovou košili z materiálu, který připomínal síťovinu, a doplnit ji růžovou barvou na vlasy. Ve výsledku tak trochu evokoval cukrovou vatu a nejsme si jisti, jak by jeho outfit kritickým pohledem ohodnotil mistr etikety Ladislav Špaček.

Diamantové Petra Kvitová a Andrea Bartošková

Výjimečná událost si žádá diamanty, což dobře ví nejen manželka prezidenta festivalu Andrea Bartošková, ale také tenistka Petra Kvitová. Obě vynesly diamantové šperky od značky ALO Diamonds. Kvitová k nim oblékla bílou róbu od návrhářky Beaty Rajské.

Okouzlující Sara Sandeva a Jakub Prachař

Vůbec poprvé se jako pár objevili na honosné společenské akci Sara Sandeva a Jakub Prachař. Mladá herečka s makedonskými kořeny oblékla zlatavou róbu, která dala vyniknout jejím kaštanově hnědým vlasům. Prachař jí na červeném koberci dal prostor zazářit a Sara vypadala nesmírně spokojeně.

Udržitelná Kristýna Leichtová

Jako jedna z mála se rozhodla upozornit na nešetrné plýtvání materiálem, především textilem, herečka Kristýna Leichtová. Na červený koberec vynesla v doprovodu své maminky černo-bílé šaty z druhé ruky, pocházející z butiku Pohel Úhledu, a nikterak se tím netajila. Uvedený butik použité oděvy šetrně restauruje a dává jim druhou šanci.

Účesem i dlouhými černými rukavičkami Leichtová svůj model povýšila na prvorepublikový unikát, za který by se nestyděla ani Adina Mandlová. Ostatně, přesvědčte se sami.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články