S létem přichází čas změny, odvažte se! 30 trendy účesů (nejen) pro ženy kolem třicítky

30 účesů pro ženy okolo třiceti: Tyhle účesy se nosí během léta 2022
Zdroj: Se souhlasem Salon Michal Zapoměl/Koláž Lifee.cz
Mezi nejstylovější účesy pro léto 2022 se řadí polodlouhé i kratší střihy, mikáda a wolf cut. Co se barvy týče, i letos je velice oblíbená takzvaná balayage.Mezi nejstylovější účesy pro léto 2022 se řadí polodlouhé i kratší střihy, mikáda a wolf cut. Co se barvy týče, i letos je velice oblíbená takzvaná balayage.Mezi nejstylovější účesy pro léto 2022 se řadí polodlouhé i kratší střihy, mikáda a wolf cut. Co se barvy týče, i letos je velice oblíbená takzvaná balayage.Mezi nejstylovější účesy pro léto 2022 se řadí polodlouhé i kratší střihy, mikáda a wolf cut. Co se barvy týče, i letos je velice oblíbená takzvaná balayage.+ 26 fotek+ 27 fotek

Máte s probíhajícím létem chuť dopřát svým vlasům malý refresh v podobě změny střihu či barvy? Připravili jsme si pro vás 30 inspirativních účesů, jež budou slušet ženám (nejen) okolo třicítky.

Dana Klementová
Dana Klementová 10. 07. 2022 09:00

Léto 2022 přeje mírné extravaganci, a tak se nebojte při volbě nového účesu trochu odvázat. Zároveň však nezapomínejte o své vlasy dostatečně pečovat. Jak přesně byste se o ně měla starat, nám prozradili přední čeští kadeřníci. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Sara Sandeva (@sarasandeva)

Trendy účesy pro léto 2022

Mezi nejstylovější účesy léta 2022 patří polodlouhé i kratší střihy, mikáda a wolf cut. Co se barvy týče, i letos je velice oblíbená takzvaná balayage. Pro léto se pak výborně hodí výraznější barvy, jako blond s nádechem růžové, ohnivě červená či zářivá zrzavá. Skvělou zprávou navíc je, že ženy kolem třiceti si mohou dovolit prakticky jakýkoliv účes.

Jak během léta pečovat o vlasy?

„Kvalitní péči byste svým vlasům měli dopřávat celý rok. S létem ji pak můžete doplnit o UV ochranu, vyživující masky a hloubkové čištění, které doporučuji provádět v kadeřnických salonech spolu s kolagenovou maskou,“ prozradil webu Lifee.cz kadeřník Michal Zapoměl. 

„Určitě bych svým klientům doporučil, aby si pořídili celou letní řadu profesionální vlasové kosmetiky, například od Wella Professionals. Ta by měla obsahovat šampon, kondicionér, masku a olej s UV ochranou, aby byly vlasy plně chráněné před poškozením. Bez ochrany se totiž již za 15 minut začnou pálit vlasové vazby a vlasy se začínají lámat, varuje kadeřník Lukáš Klucký. 

Letní účesy pro ženy kolem třiceti

Jestliže jste se rozhodli pro letní změnu účesu, prohlédněte si naši fotogalerii, kde naleznete 30 trendy účesů, jež vám budou zaručeně slušet.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články