Polodlouhé vlasy frčí i v roce 2022: Inspirujte se nadčasovými střihy nejen slavných žen

Polodlouhé vlasy frčí i v roce 2022: Inspirujte se nadčasovými střihy nejen slavných žen
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Polodlouhé vlasy z módy jen tak nevyjdou.Sluší rovným i kudrnatým vlasům, blondýnkám i brunetkám.Proto ho volí čím dál víc žen. Polodlouhý sestřih si oblíbila i modelka Taťána Kuchařová (34).Polodlouhé vlasy sluší také zrzce Haně Vagnerové (39).+ 6 fotek+ 7 fotek

Ani mikádo, ani vlasy po zadek. Polodlouhé vlasy patří k účesům, jež nikdy nezestárnou. Které české celebrity to moc dobře vědí, a tak na tuto délku vlasů sázejí?

Dana Klementová
Dana Klementová 05. 05. 2022 09:00

I když rok 2022 přeje spíše kratším vlasům, ani s těmi po ramena či po lopatky chybu neuděláte. Právě tato délka se totiž řadí k těm nejvíce nadčasovým.

Polodlouhé vlasy na mnoho způsobů

Polodlouhý účes má tu výhodu, že sluší blondýnkám i brunetám, rovným i kudrnatým vlasům a nemusejí se ho bát ani ženy s ofinou. Výhodou polodlouhých vlasů je, že s nimi můžete doslova kouzlit.

Tvořit z nich vlny, kudrliny, zaplést je do copu nebo stáhnout do ohonu. Pro slavnostní příležitosti z nich pak hravě vyčešete drdol. Disponují tedy všemi výhodami dlouhých vlasů, přičemž péče o ně není tak náročná. Zkrátka účes hodný chytré horákyně.

Pokud je pro vás mikádo příliš krátké a vlasy po zadek zase moc dlouhé, s polodlouhými budete určitě spokojené. Jestliže navíc zvolíte takzvaný wolf cut, který je tento rok velkým hitem, vaše vlasy získají na objemu a budou vypadat senzačně. 

Inspirace na polodlouhé účesy

Na polodlouhé vlasy sázejí mimo jiné i české celebrity. Pokud tedy hledáte inspiraci, můžete si prohlédnou naši fotogalerii, kde na vás čeká celá plejáda polodlouhých účesů.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články