Blond vlasy frčí i v roce 2022: Jak o ně pečovat a které celebrity na tuto barvu také vsadily?

Blond vlasy frčí i v roce 2022: Jak o ně pečovat a které celebrity na tuto barvu také vsadily?
Zdroj: Se souhlasem Franck Provost/koláž Lifee.cz
Dobře zvolená blond z módy nikdy nevyjde.Záleží pouze na vás, jakému blond odstínu dáte přednost. Blond sluší krátkým i dlouhým vlasům. Na blond barvu vsází i modelka Tereza Maxová (50).+ 4 fotky+ 5 fotek

Vybrat správný odstín, který vám bude slušet, je u blond vlasů to nejdůležitější. Pokud se vám to povede, dopřejte jim takovou péči, která jejich krásu ještě podtrhne. Jak se správně starat o blonďatou hřívu a které české celebrity na ni také vsadily?

Dana Klementová
Dana Klementová 28. 04. 2022 14:30

Aby vypadaly blond vlasy skutečně oslnivě, dá to celkem práci. Tím nejdůležitějším krokem je společně s kadeřnictví vybrat odstín a tón, který vám bude nejvíce lichotit. Poté je zapotřebí o blonďaté vlasy řádně pečovat, aby vydržely krásné a oslnivé co možná nejdéle.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Eva Perkauѕová (@evaperkausova)

Jak pečovat o blond vlasy?

Základem je kvalitní vlasová kosmetika. Ideálně se poraďte přímo se svou kadeřnicí, která značka a řada vlasové péče pro vás bude tou nejlepší. Právě ona totiž zná vaše vlasy nejlépe, a tak vám dokáže poradit. 

Důležité je vsadit na správné šampony a kondicionéry, které jsou speciálně určené pro blond vlasy. Obzvláště oblíbené bývají takzvané fialové či silver šampony, které dokáží eliminovat nechtěné žluté tóny a vlasy zanechají krásně blonďaté

Častým barvením a tepelnou úpravou dostávají vlasy zabrat, takže je třeba jim alespoň jednou týdně věnovat speciální péči v podobě vlasové masky. Ta jim dodá koncentrovanou dávku potřebných živin a zanechá je plné života. 

Vzhled blond vlasů může negativně ovlivnit UV záření, které vede ke ztrátě lesku, pružnosti, a především změně barvy vlasů. Dopřejte proto své blond hřívě lehký ochranný sprej s UV filtrem, který ji zbytečně nezatíží. 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Libor Šula The Salon (@liborsulathesalon)

Inspirace na blond účesy

Pokud o blonďatých vlasech přemýšlíte, prohlédněte si naši fotogalerii, kde se můžete inspirovat hned několika blond odstíny, které zvolila například i moderátorka Lucie Borhyová (44) či modelka Tereza Maxová (50).

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články