10 barev na vlasy pro rok 2022: Podle kadeřníků pofrčí krémová blond, měděná či dívčí hnědá

10 barev na vlasy pro rok 2022: Podle kadeřníků pofrčí krémová blond, měděná či dívčí hnědá
Zdroj: Freepik
Luxusní blond - Tento krémový odstín blond, kterým se na své listopadové svatbě pochlubila Paris Hilton, je prostě sexy. "Blond základ s melírem ve stejné barvě bude jedním z nejvýraznějších trendů příštího roku," slibuje Lee.Melír na kudrnatých vlasech - Ač se na první pohled jeví melírování kudrnatých vlasů jako příliš velký risk s nejistým výsledkem, podle vlasového stylisty George Papanikolase se nemusíte bát. "Prostě od oka vyberte kadeře, které chcete mít barevné, a učiňte tak," dodává všem pochybovačům odvahu.Půlnoční bruneta - "Téměř černé vlasy, jako má Megan Fox, se příští rok stanou velkým hitem. A to z prostého důvodu. Pokaždé totiž vypadají jinak. Jednou se mohou jevit jako černé, jindy jako hnědé. Záleží na světle. Skvěle se hodí pro ty, kdo vždy toužili po tmavé barvě a nemohli se rozhodnout," tvrdí Lee.Zrzka odvedle - Tato barva vás vrátí o pár let zpátky do doby, kdy jste studovaly střední školu a prožívaly první lásky. Bledě jahodový odstín se podle Papanikolase skvěle hodí pro přírodní blondýnky či zrzky.
+ 6 fotek+ 7 fotek

S novým rokem člověk přirozeně touží po změně, která se může týkat i vlasů. Pokud hned nechcete překopat svůj dosavadní účes, může pro vás být nová barva tím pravým impulzem. Podívejte se, které odstíny budou podle renomovaných vlasových stylistů trendy v roce 2022.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 15. 12. 2021 09:00

Server Instyle.com oslovil pět předních vlasových stylistů, aby vybrali ty nejžádanější barvy pro příští rok. "Připravte se na opravdu výrazné a sofistikované barvy. Doba, kdy jsme vinou pandemie koronaviru a zavřených kadeřnictví dávali na odiv přirozenou barvu vlasů, je pryč. Po dvou letech se dostávají ke slovu rafinované odstíny, kterých domácím barvením často nedosáhnete," poukazuje Nikki Lee.

Každá si v tom najde svoje

Nemusíte se ale bát, že by vaše vlasy nesnesly žádný z trendy odstínů. Na výběr je jich tolik, že se hodí pro každou přírodní barvu, vkus i životní styl nositelky. Od krémové blond a měděné přes růžovou známou od komiksových postaviček až po něžně hnědou, tyhle barvy budou příští rok prostě in!

Zdroj informací:

Instyle.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články