10 top účesů pro rok 2022: Čekejte další návrat devadesátek, shodují se stylisté celebrit

10 top účesů pro rok 2022: Čekejte další návrat devadesátek, shodují se stylisté celebrit
Zdroj: Freepik
Podle stylistů Clariss Rubenstein a Marwy Bashir pofrčí i v roce 2022 účesy známé z 90. let. Takže tento středně dlouhý bob, jako nosí Kourtney Kardashian, bude skvělá volba. Středně dlouhý znamená, že vlasy budou sahat přesně do oblasti mezi rameny a bradou.Že tento účes odněkud znáte? Ano, Jennifer Aniston jako vyšitá. Podle Bashir budou takto sestříhané vlasy kralovat roku 2022. Tento účes dodá vlasům objem, pohyb a tvar. Navíc krásně rámuje obličej.Další ze stylistů Weezy předpokládá, že v kurzu bude tupý střih. A to jak u dlouhých, tak krátkých vlasů. Tento bob má navíc tu výhodu, že dodá vlasům objem a šmrnc.I tomuto účesu věstí Weezy mimořádný úspěch. Lehké, měkké a nenucené kudrliny budou to pravé. Pokud si netroufáte takto upravit vlastní vlasy, vyzkoušejte paruku.+ 6 fotek+ 7 fotek

Nový rok znamená nové začátky. A netýká se to jen předsevzetí, která si s oblibou dáváme. Změnit či oživit můžeme i to, co nosíme na hlavě. Které účesy budou podle vlasových stylistů celebrit vládnout roku 2022?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 24. 11. 2021 09:00

Zatímco letos dominovaly trendům vinou koronavirové pandemie hlavně bezúdržbové účesy, příští rok tomu bude jinak.

Nebojte se výraznějších účesů

Přirozenost vystřídají výrazné střihy a návraty do let minulých (samozřejmě jen k těm slušivějším účesům - na kotlety a mullet tentokrát zapomeňte). Pokud ale stojíte o moderní verzi vintage bobu, vln či dlouhých střihů, máte zelenou.

Devadesátky jsou stále v kurzu

Na výsluní se vracejí zejména středně dlouhé boby. Ať už rovné, nebo zvlněné. Optimální pak podle předních vlasových stylistů bude asymetrický střih.

Pokud máte delší vlasy, nechte si je dorůst. Trendy totiž vedle středně dlouhých bobů fandí středně dlouhým až dlouhým vlasům. A chybu neuděláte, pokud sáhnete po upgradeu některého z účesů z 90. let. Ty jsou totiž stále mimořádně trendy.

Zdroj informací:

Cosmopolitan.com

Southernliving.com

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články