Facelift netřeba. Sarah Jessica Parker představila účes, který omladí tvář každé (nejen) padesátnice

Facelift netřeba. Sarah Jessica Parker představila účes, který omladí tvář každé (nejen) padesátnice
Zdroj: Shutterstock
Účes, který tolik zaujal vlasové stylisty, předvedla Sarah na zářijovém natáčení jednom z dílů minisérie And Just Like That.
V seriálu má však často i rozpuštěné vlasy. Jako v tomto případě.Dobře si všimněte, že Sarah svoje šediny rozhodně neskrývá. U konečků jí krásně zpestřují blond hřívu.
V seriálu uvidíte Parker i v netypickém copu. Také ten jí ale sluší.+ 2 fotky+ 3 fotky

Seriál Sex ve městě byl nejen přehlídkou spletitých vztahů svobodných třicátnic, drahých šatů a luxusních bot. Jednou z věcí, kterou divačky nadšeně obdivovaly, byly také účesy hlavní hrdinky Carrie Bradshaw. Její představitelka Sarah Jessica Parker (56) nyní předvedla ve volném pokračování seriálu účes, který rozhodně stojí za povšimnutí.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 20. 10. 2021 09:00

Trojnásobná matka ví, co jí sluší. Ať už jsou to vysoko vyčesané ohony, volné vlny nebo dohladka vyžehlené vlasy. Stejně tak umí výtečně pracovat se začínajícími šedinami. Ty rozhodně neskrývá, naopak. Šedivým kořínkům dovoluje, aby zajímavým způsobem zpestřily její pískově blond hřívu.

Drdol, který rozjasní obličej

A ještě jednu věc ovládá Sarah na jedničku. A to zvolit si takové účesy, které jí pěkně rozzáří a projasní pleť. Top je v tomto směru uhlazený drdol, který představila mimo jiné na zářijovém natáčení jedné z epizod minisérie And Just Like That.

Zmíněný účes má hned několik zázračných vlastností. Vypadá elegantně, dodá vám styl a zvládnete si ho zaplést i samy doma. A ač se to zdá neuvěřitelné, budete díky němu vypadat mladší.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený hola.com México (@hola_mx)

Croydonský facelift pro každou ženu

"Je to tak. Budete působit reprezentativně, aniž by to vypadalo, že jste tvorbou účesu strávila celé hodiny," souhlasí vlasový stylista Luke Hersheson, který se stará mimo jiné o účesy Sienny Miller, Kiery Knightley či Victorie Beckham.

Upozorňuje také na to, že vysoko vyčesané uhlazené ohony a drdoly pomáhají opticky zvednout lícní kosti a vypnout kůži na obličej"V Británii tomu říkáme Croydonský facelift. Tyhle účesy mají tu skvělou vlastnost, že pomáhají opticky natáhnout pokožku na obličeji, takže člověk vypadá podobně, jako by podstoupil skutečný facelift," poukazuje Hersheson.

K tomu, abyste působili mladší, tedy občas stačí málo. V tomto případě jen pár sponek.

Zdroj informací:

Vogue.co.uk

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články