10 nejpovedenějších outfitů z nového Sexu ve městě: Takhle hlavní hrdinky zářily na place!

10 nejpovedenějších outfitů z nového Sexu ve městě: Takhle hlavní hrdinky zářily na place!
Zdroj: Showpix

Po sedmnáctileté pauze odstartovalo letos v červenci natáčení další řady oblíbeného seriálu Sex ve městě. Nese přízvisko And Just Like That (Prostě jen tak), čítá deset dílů a sejdou se v něm tři ze čtyř hlavních hrdinek předchozích sérií (chybí jen Samantha, protože Kim Cattrall natáčení odmítla). Pojďte se s námi podívat na desítku nejpovedenějších outfitů z nového Sexu ve městě.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 27. 07. 2021 09:00

Kultovní seriál baví diváky už 23 let. Oblíbený je nejen kvůli spletitým osudům hlavních hrdinek, ale také díky šatům a doplňkům, které Carrie a spol. vynášejí. Téměř legendárními se jejich zásluhou staly například lodičky od Manola Blahnika či kabelky typu baguette.

Zatímco v předchozích řadách měla garderobu na svědomí stylistka Patricia Field, tentokrát se o kostýmy stará její "žačka" Molly Rogers. Když natáčení letos v červenci začalo, hned se postarala o menší senzaci. Hlavní hrdinka Carrie Bradshaw totiž vyměnila své oblíbené značkové kabelky za tašku s logem newyorské rozhlasové stanice.

A jaké další outfity Carrie se Charlotte a Mirandou vynesly?

Carrie (Sarah Jessica Parker) se pochlubila mimo jiné fuchsiovými šaty značky Carolina Herrera. Ty povýšila na zcela novou úroveň páskem, který oblékla už v prvním filmovém Sexu ve městě. Boty, jak jinak, pocházejí od Manola Blahnika.

Zde přišel ten průlomový moment! Namísto kabelky s logem věhlasné značky (ať už Fendi, Gucci či Dior) vynesla Carrie jako doplněk anonymní kabelku s logem populární newyorské rozhlasové stanice.

Tady máme jednu velmi ležérní Carrie. Ve vintage hedvábném overalu značky Claude Montana vypadá opravdu báječně!

A znovu stejný overal, tentokrát doplněný kloboučkem a hedvábnou bundičkou Dries Van Noten.

Hned první natáčecí den vynesly dámy tyto inspirativní outfity. Miranda (Cynthia Nixon) zapnula do posledního knoflíku halenku Altuzarra a k ní přidala kalhoty Vince, zatímco Charlotte (Kristin Davis) sáhla po blůze značky Carolina Herrera doplněné černou pencil sukní a kabelkou Lady Dior. Carrie pak spárovala vintage sukni Norma Kamali s botami Celine.

Tohle je klasika! Carrie s kabelkou Fendi typu baguette, tentokrát ve fialovém provedení. Možná ještě ikoničtějším doplňkem je zde ale její mobilní telefon Blackburry. Sandály nesou punc YSL.

Mirandina halenka a midi sukně pochází od Gerarda Darela. Pochválit musíme i černou kabelku Paco Rabanne a sandály od Gianvita Rossiho.

Charlotte a její výbava. Kabelka Burberry za 10 tisíc korun, asymetrická midi sukně Balenciaga, halenka od Stelly McCartney, lodičky od Manola Blahnika, hodinky Cartier a taštička Rianna + Nina, která byla ručně vyrobená v Miláně a stojí v přepočtu 134 tisíc korun.

Zdroj informací:

wmagazine.com

instagram.com

elle.com

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Slovníček generace Z je plný zkratek: Etický hacker vysvětluje, co znamená THX, OFC nebo QR

Související články

Další články