Třinácté komnaty hereček ze Sexu ve městě: Tragická smrt bratra, rakovina i alkoholismus

Třinácté komnaty hereček ze Sexu ve městě: Tragická smrt bratra, rakovina i alkoholismus
Zdroj: HBO
Herečky Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis a Cynthia Nixon se proslavily díky seriálu Sex ve městě.Zahrály si čtveřici kamarádek, které žijí v New Yorku.Sarah Jessica Parker za roli Carrie Bradshaw v seriálu Sex ve městě obdržela čtyři Zlaté glóby a dvě Ceny Emmy a několik anticen - Zlaté maliny. O vztahu Sarah Jessicy Parker a jejího manžela Matthewa Brodericka se říkalo, že jí slavný herec údajně podváděl.+ 6 fotek+ 7 fotek

Herečka Sarah Jessica Parker se proslavila i díky roli newyorské blogerky ze seriálu Sex ve městě. Velké popularity se dočkaly i její herecké kolegyně, které s ní v seriálu tvořily nerozlučnou čtveřici kamarádek. Byť životy hlavních hrdinek měly k ideálu často daleko, skutečné osudy hereček byly ještě mnohem těžší.

Olga Ross
Olga Ross 09. 04. 2020 10:37

Slavná čtveřice, která v seriálu Sex ve městě lákala miliony žen k televizním obrazovkám, je už minulostí. Špatné vzpomínky hereček však nikoliv. Jejich spolupráce na seriálu totiž neprobíhala vždy tak hladce, jak by se mohlo zdát. Byť se na kameru usmívaly, fotily se spolu a Sex ve městě propagovaly, kudy chodily, až postupem času vyšly najevo problémy, se kterými se každá z nich musela vypořádat. Co tedy skrývají ve svých třináctých komnatách představitelky Carrie, Mirandy, Charloty a Samanty?

Sarah Jessica Parker

Představitelka hlavní hrdinky Carrie Bradshaw za roli získala čtyři Zlaté glóby a dvě Ceny Emmy, ale i mnoho anticen – Zlaté maliny. Role newyorské módní ikony a spisovatelky jí tak sice mohla přinést slávu, ale velkého uznání se za ni nedočkala. Změnu nepřineslo ani natočení několika celovečerních filmů, které na slavný seriál navazují. Sarah Jessica Parker přitom kromě budování kariéry v té době pracovala i na svém osobním životě.

Herečka, které je známá netypickou krásou, chodila například s představitelem Iron Mana, Robertem Downey Jr., a nebyl to krátký vztah. S hercem se ale po sedmi letech rozešla kvůli jeho tehdejší závislosti na drogách a alkoholu. Po pětiletém vztahu si pak vzala jiného herce, Matthewa Brodericka, se kterým má tři děti.

Ani toto více než dvacetileté manželství se neobešlo bez problémů, Matthew měl podle některých amerických médií herečku podvádět. Sarah Jessica Parker to nikdy nepřiznala, ale ani nepopřela.

Kim Catrall

Herečka Kim Cattrall, která ztvárnila úspěšnou a razantní Samanthu, bojovala během natáčení i se svými neúspěchy. Jeden se týkal přímo tvorby seriálu. Během rozhovorů, které Kim poskytovala, vyšlo najevo, že nemá dobré vztahy s dalšími herečkami a vystát se nemůže hlavně se Sarah Jessicou Parker.

Cattrall se k tomuto tématu vyjadřovala celkem otevřeně a uvedla, že považuje za problém, že Parker má výrazně vyšší honoráře než další herečky. Nevraživost mezi herečkami byla údajně natolik silná, že se přenesla i na další představitelky slavných postav. Cynthia Nixon i Kristin Davis s Kim přestaly mluvit a během natáčení panovala dusná atmosféra.

Spor mezi herečkami se projevil i po tragické rodinné události, kterou Kim zažila v roce 2018. Její bratr Christopher, který v té době přebýval v kanadské provincii Alberta, tehdy zmizel a Kim Cattrall pomocí sociálních sítí žádala veřejnost o spolupráci při pátrání. Později se ukázalo, že Chris bohužel ve věku 55 let náhle zemřel.

Policie vyloučila cizí zavinění, to ale Kim útěchu nepřineslo. Ještě více ji rozhořčilo, když jí vyjádřila upřímnou soustrast právě Sarah Jessica Parker. Cattrall se k jejímu příspěvku razantně vyjádřila a vyzvala ji, aby rodinnou tragédii nezneužívala ke své propagaci. Ano, jejich vztah se evidentně ani po letech nezlepšil.

Kristin Davis

Zcela jiný přístup k natáčení seriálu má představitelka něžné Charlotte. Herečka Kristin Davis otevřeně přiznala, že od mládí bojovala se závislostí na alkoholu. Pochází totiž z rodiny, ve které byl alkoholismus běžný a i ona k němu postupem času sklouzla.

Herečka uvedla, že pít začala už jako velmi mladá a i když si problém uvědomovala, nedokázala přestat. Později se jí povedlo úspěšně projít rehabilitaci a nyní je vyléčenou alkoholičkou. Kristin přiznává, že si nikdy nemyslela, že by se kvůli pití mohla dožít třiceti let. Uvádí, že jí natáčení seriálu pomohlo udržet se nad vodou a zvládnout ten nejtěžší boj.

Další výzvou je pro ni podle jejích vlastních slov výchova dvou afroamerických dětí, které adoptovala. Kristin nemá stálého partnera a nikdy nebyla vdaná, takže je matkou samoživitelkou a výchova dětí je tak jen a pouze na ní. Jak přiznává v mnoha rozhovorech, není to jednoduché, ale vždy se prý snažila, aby její děti byly hrdé na to, kým jsou. Pomáhá jim proto zůstat ve styku s afroamerickou komunitou v USA.

Cynthia Nixon

Se Cynthií Nixon, která si zahrála Mirandu, se život rozhodně nemazlil. V průběhu mnoha let čelila různým výzvám a odhalením, která jí změnila život. Dlouhé roky měla vztahy pouze s muži (s bývalým partnerem má i děti, pozn. red.). Později ale přiznala, že je ve skutečnosti bisexuálka a uzavřela sňatek se ženou, s níž má i své třetí dítě. Ve významném životním rozhodnutí podpořila i svoji jedinou dceru Samanthu. Ta se prý necítila dobře v ženském těle, a proto podstoupila řadu operací i hormonální léčbu, díky níž se stala mužem.

Nejtěžší boj ale Cynthii Nixon čekal v roce 2006, kdy jí během běžné lékařské prohlídky diagnostikovali rakovinu prsu. Herečka to dlouho tajila před veřejností. Poprvé vážnou nemoc přiznala až v roce 2008. Nyní si Cynthia Nixon aktivně buduje politickou kariéru a je aktivistkou, která informuje veřejnost o této nebezpečné nemoci.

TĚŽKÉ OSUDY HEREČEK ZE SEXU VE MĚSTĚ NAJDETE V GALERII:

 

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články