Ve filmu úsměvy, v zákulisí nenávist. Celebrity, které se nesnášejí kvůli penězům i hvězdným manýrům

Ve filmu úsměvy, v zákulisí nenávist. Celebrity, které se nesnášejí kvůli penězům i hvězdným manýrům
Zdroj: TV Nova
Sarah Jessica Parker a Kim Cattrall - mysleli jste si, že se tyto dvě hvězdy seriálu Sex ve městě milují i ve skutečnosti? Omyl!Kim Cattrall naštvalo, že Sarah Jessica bere mnohem větší honorář než ona a další kolegyně.Sarah Jessica jen suše odvětila něco v tom smyslu, že to se prostě stává...Wesley Snipes patří obecně k problémovým hercům. Během natáčení snímku Blade Trinity měl konflikty snad s celým štábem...+ 12 fotek+ 13 fotek

Na obrazovce to vypadá jako idylka, skutečnost je ale mnohdy mnohem syrovější, nenávist totiž vládne i Hollywoodu. Tušili jste, že Sarah Jessica Parker a Kim Cattrall, seriálové kamarádky ze Sexu ve městě, se nemohou vystát? A nebo, že Sylvester Stallone zase zuří, když zaslechne jméno Bruce Willis? "Je lakomý a líný," řekl o něm veřejně...

Olga Ross
Olga Ross 31. 03. 2020 10:06

Konflikty jsou běžnou součástí života, ať už osobního nebo profesionálního. Lidé prostě někdy nedokáží udržet emoce na uzdě a dají jim volný průběh. Kteří slavní přestali tajit zášť ke kolegům?

Sarah Jessica Parker vs. Kim Cattrall

Představitelky velmi blízkých kamarádek ze seriálu Sex ve městě se ve skutečnosti nesnášejí a vůbec se tím netají. Kim Cattrall se nejednou nechala slyšet, že vřelé city vůči kolegyni Sarah Jessice Parker nechová ani pramálo. Kim se totiž během natáčení dozvěděla, že Sarah Jessica vydělává více než všechny ostatní hrdinky. Parker ale v rozhovoru pro americký časopis Marie Claire na celou situaci reagovala celkem jednoduše slovy, že některé situace prostě lidské city nepříjemně zasáhnou.

Ryan Reynolds vs. Wesley Snipes

Wesley Snipes, představitel věhlasného zabijáka upírů, měl během vzniku snímku Blade Trinity konflikty snad úplně se všemi z filmového štábu. Nechvalně totiž proslul podivínským a hvězdným chováním, které znemožňovalo plynulý průběh natáčení. S režisérem Davidem Goyerem komunikoval jen pomocí vlastnoručně psaných vzkazů a chodil natáčet pouze scény, které byly nezbytně nutné. S hereckými kolegy ani dalšími členy štábu vůbec nemluvil a většinu času trávil o samotě.

Tento přístup se velmi nelíbil jeho kolegovi Ryanu Reynoldsovi, který musel společné scény natáčet odděleně, což mu komplikovalo práci. Reynoldse rozčílilo i to, že Wesley Snipes režisérovi řekl, že by měl natáčení úplně nechat.

Julia Roberts vs. Nicole Kidman

Julia Roberts, slavná Pretty Woman, údajně nechová vřelé city vůči své hollywoodské kolegyni Nicole Kidman. Otevřený konflikt prý mezi sebou neměly, jenže Julia se jednou nechala slyšet, že se jí velice nelíbí chování Nicole Kidman vůči podřízeným. Roberts kritizovala australskou rodačku za to, že je ke svým spolupracovníkům odměřená a údajně jí ani nestojí za to, aby jim věnovala byť jen letmý pohled.

Tom Hardy vs. Shia LaBeouf

Slavní herci Tom Hardy a Shia LaBeouf se potkali při natáčení snímku Země bez zákona a vůbec si nesedli. Spolupráce na filmu pro ně byla dokonce natolik náročná, že to poznamenalo i jejich osobní vztah. A vzhledem k tomu, že Hardy a LaBeouf nepatří mezi muže, kteří nechají napětí viset ve vzduchu, rozhodli se jednat. Tom Hardy přiznal, že jejich svár skončil fyzickou potyčkou, kterou Hardy nenesl moc dobře. LaBeouf o tomto konfliktu referoval jako o "projevu bratrské lásky".

Bruce Willis vs. Sylvester Stallone

Představitelé legendárních akčních hrdinů, Sylvester Stallone a Bruce Willis, patří mezi nejslavnější hollywoodské herce. Oba mají za sebou desítky významných rolí, díky nimž získali popularitu i bohatství. Pak ale přišlo natáčení snímku Postradatelní, který režíroval sám Stallone, a s tím i osobní nevraživost.

Představiteli filmového hrdiny Ramba se údajně nelíbilo, že Willis požadoval mnohem větší honorář a také nebyl spokojený s jeho výkonem při natáčení. Na Willisovo chování později dokonce reagoval tweetem: "Lakomý a líný. Jednoduchá kombinace, která vede k profesnímu selhání."

Mariah Carey vs. Nicki Minaj

Slavné zpěvačky nemají dobrý vzájemný vztah. Jejich společná komunikace je velmi neprofesionální a dokáže překročit i hranice slušného chování. Svým otevřeným a velice expresivním soubojem tak obě zpěvačky dobře bavily diváky televizních obrazovek při sledování show American Idol. Obě hvězdy spolu měly časté rozepře. Vrcholem bylo, když Mariah Carey o své kolegyni řekla, že spolupráce s Nicki Minaj pro ni bylo to samé, jako chodit každý den do práce s ďáblem.

NA HVĚZDY, KTERÉ SE VZÁJEMNĚ NENÁVIDÍ, SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články