Sci-fi Invaze: Původní režisér byl odvolán a film přetočen, Nicole Kidman byla při natáčení zraněna

Invaze je film z roku 2007 žánru sci-fi vytvořený podle scénáře Dava Kajganicha.
Zdroj: Facebook.com
Invaze je film z roku 2007 žánru sci-fi vytvořený podle scénáře Dava Kajganicha.Při výbuchu vesmírné stanice Patriot osvítila oblohu mezi Dallasem a Washingtonem obrovská exploze a na území Ameriky se snesla spousta trosek. Psychiatrička Carol Bennel má obavu, že neznámá látka z paluby lodi se nepozorovaně dostává do ulic města i k ní domů.Carol se spojí se svým kolegou Benem Driscollem a svěří se mu se svým tušením.+ 6 fotek+ 7 fotek

Sci-fi film Invaze z roku 2007 byl vytvořený podle scénáře Dava Kajganicha. Film měl být původně natočen podle filmu „Invasion of the Body Snatchers“ z roku 1956. Nakonec si v něm ale zahrály hvězdy současného filmového plátna Daniel Craig a Nicole Kidman.

Petra Járková
Petra Járková 17. 09. 2019 16:00

Ničivá vesmírná havárie

Vesmírná loď záhadně havaruje na Zemi, čímž započne nákaza lidí mimozemskou chorobou z vraku lodi. Psychiatrička Carol Bennell v podání Nicole Kidman a její kolega Ben Driscoll, kterého si zahrál Daniel Craig, zjišťují, že transformace způsobená infekcí je spouštěna fází spánku REM, čímž okrádá lidi o lidskost.

Hledání léku

Jak se infekce rozšiřuje, lze věřit stále méně a méně lidem. Carolin syn se touto infekcí také nakazí a Carol s Benem musí spolupracovat, aby vynalezli lék dříve, než bude zničen celý svět. Carol se tak snaží udržet svého syna v bdělém stavu, protože právě on možná zná odpověď na to, jak invazi zastavit.

Původní plán

V původním filmu Invaze lupičů těl z roku 1956 měl představitel hlavní mužské role Kevin McCarthy příjmení Bennell a představitelka hlavní ženské role Dana Wynter měla příjmení Driscollová. V tomto remaku jsou příjmení přehozená - Daniel Craig se jmenuje Driscoll a Nicole Kidman zase Bennellová.

Zranění Nicole Kidman

Při natáčení jedné scény byla při menší nehodě zraněna Nicole Kidman. Byla převezena do nemocnice, ale již druhý den mohla naštěstí pokračovat v natáčení.

Původní režisér

Producentu Joelu Silverovi se nelíbilo komorní a psychologické pojetí filmu, které zvolil původní režisér Oliver Hirschbiegel. Ten byl odvolán a pro přetočení několika scén a dotočení těch zbývajících byl jako náhrada za německého kolegu povolán James McTeigue, který měl filmu dodat více akce.

Dilema Nicol Kidman

Nicole Kidman měla hrát ve filmu Mé druhé já, ale nakonec dala přednost Invazi a její roli v Mé druhé já obsadila Jodie Foster.

Budoucí James Bond

Během natáčení v Baltimoru se Daniel Craig dozvěděl, že získal roli Jamese Bonda. Z natáčení tedy musel odjet kvůli tiskové konferenci k Bondovce Casino Royale.

NA SNÍMKY Z FILMU INVAZE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články