Herečka Dana Batulková slaví 62. narozeniny. Jak to měla se snachou Agátou?

Herečka Dana Batulková slaví 62. narozeniny. Jak to měla se snachou Agátou?
Zdroj: Showpix.cz
Dana Batulková vlastním jménem Danuše Batulková je česká divadelní a filmová herečka. V prosinci 2008 vyhrála s Janem Onderem třetí řadu televizní taneční soutěže České televize StarDance ...když hvězdy tančí.Po studiích na DAMU, kterou absolvovala v roce 1981, působila v divadle v Kladně a v Mladé Boleslavi. V letech 1983–1997 spolupracovala na různých divadelních projektech s Volným spojením režisérů.Od roku 1997 působí v pražském Divadle Komedie, kde spolupracuje s režiséry Janem Nebeským a Michalem Dočekalem. Dále hraje v divadlech Rokoko a Na Jezerce, kde účinkovala např. ve hře Kaviár nebo čočka.+ 5 fotek+ 6 fotek

Matka herce, moderátora a muzikanta Jakuba Prachaře herečka Dana Batulková nikdy nemusela snachu Agátu a ani se tím netajila. Nesedla si rovněž s její matkou, herečkou Veronikou Žilkovou, která na ní nenechala nit suchou.

Petra Járková
Petra Járková 16. 03. 2020 08:00

Byla to právě Žilková, která rozdmýchala svár rodin v jejichž středu stáli Jakub s Agátou. Do médií prohlásila, že Dana Batulková šmíruje Agátě facebookové stránky a oheň byl na střeše. Batulková oponovala, že jen chtěla chránit svého syna před nevěrnou manželkou.

Marcelka z Comebacku

V televizi si ji diváci zamilovali jako svéráznou Marcelku ze sitcomu Comeback, kde si zahrála po boku Martina Dejdara a Tomáše Matonohy. Pamatovat si ji můžete ale i jako ředitelku z českého seriálu Gympl s (r)učením omezeným nebo z nekonečného seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Tam se objevovala jako lékařka Marie, která zemře na žloutenku.

Roli získala i v seriálu Ohnivé kuře, kde je vtipné to, že si zahrála matku svého skutečného syna Jakuba, v seriálu Michala. Nyní hraje Lídu Vackovou v seriálu Slunečná.

Hvězda divadla Komedie

Kromě filmů a seriálů je Batulková také známá divadelní herečka. Od roku 1997 působí v pražském Divadle Komedie, kde spolupracuje s režiséry Janem Nebeským a Michalem Dočekalem. Také hraje v divadlech Rokoko a Na Jezerce, kde účinkovala např. ve hře Kaviár nebo čočka.

NA DANU BATULKOVOU A JEJÍ RODINU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články