Legendární Krokodýl Dundee: Lásku z placu vystřídalo ponižování a nenávist

Ctižádostivá newyorská reportérka Sue Charlton chce napsat článek o Australanovi Mikovi Dundeem, který přežil útok velkého krokodýla.
Zdroj: Čsfd
Krokodýl Dundee v Los Angeles je australsko-americká filmová komedie z roku 2001. Režisérem filmu je Simon Wincer. Hlavní role ve filmu ztvárnili Paul Hogan, Linda Kozlowski, Jere Burns, Jonathan Banks a Alec Wilson. Paul Hogan řekl, že inspiraci k zápletce dostal během prohlídky Litomyšle roku 1993.Ctižádostivá newyorská reportérka Sue Charlton chce napsat článek o Australanovi Mikovi Dundeem, který přežil útok velkého krokodýla.Vypraví se do australského Wakabout Creek, kde ji přivítá Dundeeho společník Walter Reilly. V hospodě jí vypráví patřičně přikrášlenou historku. Vzápětí dovnitř vtrhne Mike s vycpaným krokodýlem, a než se reportérka vzpamatuje, vytáhne ji na parket a během tance stihne pěstí uzemnit muže, který si z něj utahoval. Dundee uspí býka, holou rukou chytí hada a zachrání Sue před krokodýlem. Vždy sebejistá reportérka v jeho přítomnosti ztrácí svou suverenitu a začíná podléhat jeho kouzlu. Když zjistí, že nikdy nebyl ve větším městě, přemluví ho, aby se s ní vydal do New Yorku.+ 5 fotek+ 6 fotek

Dobrodružná komedie z roku 1986 udělala z Lindy Kozlowski a také z Paula Hogana hvězdu. Díky roli newyorské reportérky Sue Charlton, která se vydává do Austrálie, aby potkala legendárního lovce krokodýlů, se dvojice stala hvězdami světového formátu. Navíc se do sebe zamilovali. Jak však jejich společný život probíhal a proč se rozvedli?

Petra Járková
Petra Járková 03. 07. 2019 16:00

Po natáčení dobrodružné komedie Krokodýl Dundee se z Lindy Kozlowski a také z Paula Hogana staly celebrity. Vtipné je, že oba hlavní protagonisté se při natáčení dobrodružné komedie do sebe zamilovali a pak se vzali.

Manželství jim vydrželo až do roku 2013. Tehdy se Linda rozhodla, že o 19 let starší partner ji už nebaví, a opustila ho. Začala pak randit s mnoha mladíčky, což samozřejmě stárnoucí mrzout Hogan nemohl rozdýchat, cítil se ponižovaný.

Pár sice veřejnosti tvrdil, že se rozešli jako přátelé, ale byl to nesmysl. Rozcházeli se hodně divoce a vyvrcholením byla bitva o to, kdo bude vychovávat tehdy patnáctiletého syna Chanceho.

Dnes je Linda určitě ráda, že Paula opustila a nemusí se o něj starat. Ona je pořád nádhernou ženou, ale Paul dle aktuálních fotek tak nějak už jen čeká na smrt. Nerad se fotí, nikam nechce chodit a ve stáří se z něj stal pěkný protiva.

Pokud si chcete tento oblíbený film připomenout a zavzpomínat na to, jaký byl Hogan silák a fešák, zapněte si dnes večer televizní obrazovky, kde svůj šarm předvede legendární Krokodýl Dundee.

O ČEM JE FILM KROKODÝL DUNDEE, SI MŮŽETE PŘEČÍST V NAŠÍ GALERII:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články