Komedie Scott Pilgrim proti zbytku světa: Kdykoliv je ve filmu měsíc, je úplněk, Mark Webber si při natáčení nakradl 24 dolarů

Scottu Pilgrimovi (Michael Cera) je dvaadvacet, žije na úkor svého homosexuálního spolubydlícího (Kieran Culkin), hraje v garážové kapele Sex Bob – omb a stylem pásové výroby balí jednu holku za druhou.
Zdroj: TV Nova
Scottu Pilgrimovi (Michael Cera) je dvaadvacet, žije na úkor svého homosexuálního spolubydlícího (Kieran Culkin), hraje v garážové kapele Sex Bob – omb a stylem pásové výroby balí jednu holku za druhou. Scott nikdy neměl problém ulovit jakoukoliv kost. Spíš mu dělalo potíže ji následně zahodit. Teď ale nastal čas, aby i on poznal, jak láska bolí. Jmenuje se Ramona (Mary Elizabeth Winstead), má nejmodřejší vlasy na světě a Scott se do ní na první pohled, nenapravitelně a bezhlavě zamiloval.Jejich společné zářivé budoucnosti nic nebrání, tedy aspoň Scott si to myslí. Jenomže zatímco jemu se stačí zbavit aktuální přítelkyně, dětinské fanynky jeho kapely, Ramona s sebou vleče děsivé prokletí. + 4 fotky+ 5 fotek

Bláznivá romantická komedie plná akce, videoher a vizuálních efektů vás dostane. Jejím tvůrcem je Edgar Wright, který proslul už díky Soumraku mrtvých. V tomto filmu neuvidíte zombíky, ale to, jak se dá trpět pro lásku.

Petra Járková
Petra Járková 10. 04. 2020 16:00

Scottovi Pilgrimovi je dvaadvacet, hraje v rockové kapele a myslí si, že mu svět leží u nohou. Nemá práci a randí s pěknou středoškolačkou, to mu ke štěstí stačí. Jenže jen do doby, než mu do života vstoupí svůdná Ramona Flowersová. Scott propadne jejímu kouzlu a touží vedle ní být po zbytek života. Ramona má však jedno nemilé tajemství.

Sedm bývalých

Sedm bývalých Ramoniných milenců udělá cokoliv, aby odstranilo jejího dalšího nápadníka. Scott se je tedy rozhodne všechny zničit a získat krásku sám pro sebe. Stihne to dřív, než odstraní z cesty oni jeho?

Měsíc v úplňku

Až se na film budete dívat, zaměřte se na měsíc a všimněte si, že kdykoliv je na něj záběr po čas celého filmu, vždy je v úplňku. Také je v něm díra, o které Ramona říká, že ji tam udělal její bývalý.

Falešný New York

Lucas Lee prohodí Scotta Pilgrima plátnem, které představuje falešný New York. Když Lee plátnem propadne, divákovi se ukáže Toronto. Měla to být vtipná narážka na to, že mnozí filmaři točí v Torontu a tvrdí, že je to New York.

Těžká choreografie

Ani choreografie bojových scén nebyla v tomto filmu podceněna. Vymyslel ji pár Brad Allan a Peng Zhang, který trénuje s Jackiem Chanem.

Pravé mince

Z postav ve filmu vypadávají mince, které jsou skutečné. Jde o kanadské drobné, které si občas herci strčili do kapes. Mark Webber se přiznal, že si během natáčení "nakradl" celých 24 dolarů.

NA SNÍMKY Z FILMU SCOTT PILGRIM SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA BLÁZNIVOU KOMEDII SCOTT PILGRIM SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 21:25 NA NOVA CINEMA

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články