Komedie Nesvatbovi: Walken šeptal herečce do ucha, aby si ulevila, Isla Fisher měla během natáčení pět zástupkyň

Owen Wilson a Vince Vaughn jako Nesvatbovi v mimořádně povedeném komediálním hitu z roku 2005.
Zdroj: TV Nova
Owen Wilson a Vince Vaughn jako Nesvatbovi v mimořádně povedeném komediálním hitu z roku 2005.Právníci John Beckwith a Jeremy Grey jsou nerozluční kamarádi s neobvyklým koníčkem.Pod falešnými jmény se jako dávní rodinní přátelé vtírají na cizí svatby, kde to vždy pořádně roztočí, dobře se nají, pobaví se a užijí si s pěknými dívkami.Všechno funguje a běží hladce na velké židovské svatbě, na ještě větší indické svatbě, na svatbě italské, irské, čínské i klasické americké. + 6 fotek+ 7 fotek

Dva kamarádi John a Jeremy se chtějí zadarmo a bez námahy najíst, pobavit a ideálně ještě sbalit nějakou tu holku. No a kde to jde nejlépe? Přece na svatbách! Proto se tato dvojice rozhodne bez pozvání obrážet svatby v okolí. Vše se jeví jako ideální nápad až do doby, než se John zamiluje.

Petra Járková
Petra Járková 26. 03. 2020 16:00

Sukničkáři John a Jeremy bez pozvání obrážejí svatby, narušují sváteční atmosféru a užívají si. Přesně tak si představují ideální trávení volného času, přísun dobrot, šampaňského a nezadaných žen. Owen Wilson a Vince Vaughn jako Nesvadbovi v této mimořádně povedené komedii zazáří. V dalších rolích se představí Rachel McAdams, Isla Fisher a Christopher Walken.

Pět dublérek

Herečka Isla Fisher měla během natáčení pět zástupkyň. Jedné patřily ruce pod stolem, druhé zadek, třetí prsa. Isla to odůvodnila tím, že pokud by někdo spatřil její prsa, už by nebyla vtipná. „Když uvidíte ženu nahoře bez, už je sexuálním objektem a ne vtipnou postavou, což jsem také řekla producentům,“ uvedla Fisher ke svým důvodům, proč se před kamerou nesvlékla.

Touha stát se kovbojem

Když se John a Jeremy před svatbou Clearyho dcery domlouvají, za koho se budou vydávat, Jeremy řekne, že budou majitelé továrny na javorový sirup, načež mu John odpoví, že by chtěl být kovbojem. Owen Wilson si totiž kovboje zahrál ve filmu už čtyřikrát, a to ve snímcích Tenkrát na východě, Rytíři ze Šanghaje, Noc v Muzeu nebo Noc v Muzeu 2.

Improvizace hlavních hrdinů

Většina vtipných poznámek nebyla ve scénáři, vznikla totiž až díky improvizaci hlavních hrdinů. Výběr Owena Wilsona a Vince Vaughna byl skvělým tahem. Taková Jane Seymour byla pozvána na konkurz na svou roli dokonce třikrát, nakonec v něm porazila desítky žen ve věku mezi 50 a 60 let, které se o roli ucházely.

Zajímavosti o Wilsonovi

Větu, o tom, že používáme jenom 10 % svého srdce, si vymyslel Wilson. Ve filmu si zahrál i jeho strýce, šlo o postavu chlápka na italské svatbě, který se směje Owenově vtipu.

Prdni si

Když spolu tančí Christophen Walken a Rachel McAdams na zásnubní párty, šeptal prý Walken do ucha herečky "prdni si", aby ji rozesmíval. Neustálé opakování tance bylo totiž poněkud nudné.

NA SNÍMKY Z FILMU NESVATBOVI SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA KOMEDII NESVATBOVI SE PODÍVEJTE DNES VEČER OD 20 HODIN NA NOVA CINEMA

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články