Chyby v bláznivé komedii Pařba v Bangkoku: Popletené zásuvky, zmizelé motory u letícího letadla

V bláznivé komedii Pařba v Bangkoku letí do exotického Thajska tři kamarádi na svatbu toho čtvrtého.
Zdroj: TV Nova
V bláznivé komedii Pařba v Bangkoku letí do exotického Thajska tři kamarádi na svatbu toho čtvrtého.Opice, která ve filmu sehraje nemalou roli, je malpa hnědá, v latině Cebus apella. Ve skutečnosti se jmenuje Crystal a Hollywood jí není vůbec cizí. Mohli jsme ji vidět třeba ve filmech Noc v muzeu (2006) nebo Ošetřovatel (2011).Stejně jako v prvním filmu hraje v závěru filmu skladba známého zpěváka Floridy, tentokrát „Turn Around“.Snimek byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší prequel/remake/spin-off nebo sequel. Nominaci na stejnou cenu pro nejhoršího herce ve vedlejší roli si vysloužil také Ken Jeong. + 6 fotek+ 7 fotek

Tři kamarádi jedou do Bangkoku na svatbu svého kamaráda Stua, který však nechce dopadnout jako Doug. Ten se ženil před časem a jeho rozlučka ve Vegas zapříčinila tolik potíží, že se skoro neoženil. Rozhodne se tedy místo klasické opíječky ve strip baru zorganizovat poklidnou pozdní snídani. Bohužel se však i tady věci vymknou kontrole.

Petra Járková
Petra Járková 18. 04. 2020 15:00

Phil, Alan a Doug letí na svatbu svého přítele Stua do exotického thajského Bangkoku. Místo klasické rozlučky se svobodou se však má konat pouze slušná a spořádaná pozdní snídaně. Jenže jak už to tak v bláznivých amerických komediích bývá, ne vše vždy dopadne tak, jak má.

Navíc filmaři ve snímku udělali několik zásadních chyb, které by oku bedlivého diváka neměly uniknout.

Chybějící motory

Začít můžeme například letadlem, kterým čtveřice kamarádů letí do Bangkoku. To má při startu na letišti čtyři motory, když je na něj však záběr během letu, motory mu zůstaly už jen dva, což samozřejmě není možné.

Přítomnost manželek

Další chybou ve filmu je rozhovor mezi mladíky, kde je jasně řečeno, že letí na svatbu bez manželek. Když ale dorazí na místo, manželky tam na ně už čekají. To samozřejmě v kontextu rozhovoru nedává žádný smysl.

Pokapané kalhoty

Vtipná je i chybka ve scéně s melounem, při které sedí Alan na pohotovosti a má pokapaný rozkrok a nohavice od melounu, když však vychází z kliniky ven, kalhoty jsou čisté a suché.

Létání v těhotenství

Jedna z manželek, Tracy, je ve vysokém stupni těhotenství, nepustili by ji tak do letadla. Ve třetím trimestru se totiž u většiny aerolinek nesmí létat.

Americká zásuvka

Poslední chybou, která stojí za zmínku je americká zásuvka v thajské čekárně. Nesmysl, v Thajsku se používá úplně jiný druh zástrčky i napětí než v Americe nebo Evropě.

NA ZAJÍMAVOSTI O KOMEDII PAŘBA V BANGKOKU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

NA KOMEDII PAŘBA V BANGKOKU SE PODÍVEJTE DNES VEČER VE 23:25 NA NOVA CINEMA.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články