Vyzkoušejte město Pattaya v Thajsku. Teplo není zdaleka jediným lákadlem

Pattaya je nádherná.
Zdroj: Media list

Thajsko je země snů, kam chce jet na dovolenou skutečně každý a minimálně jednou by to měl také zkusit. Pattaya je pro začátečníky ideální. A lákadlem není zdaleka jen sluníčko, navštívit můžete i zoo nebo zábavní parky.

Lenka Šebestová
Lenka Šebestová 16. 04. 2018 16:20

Z hlavního města Bangkoku, kam přiletí většina turistů, se do Pattaye dostane po pohodlné dálnici za hodinu a půl. Možnosti ubytování jsou nepřeberné. Od levné ubytovny pro batůžkáře až po ty nejluxusnější hotelové řetězce. Vedle ubytování poskytuje ale Pattaya exkluzivní nabídku i v dalších oblastech – ať už jde o možnosti koupání, nabídku gastronomických zážitků nebo třeba možnosti zábavy po setmění.

Diskoték a barů najdete v Pattaye skutečně stovky. A každý si přijde na své. Celé město zažívá neobyčejný stavební boom. Každým rokem se otevírají nové a nové turistické atrakce – zábavní parky, zoo nebo třeba akvária. 

I díky tomu je tohle město také jedním z nejlepších míst pro nákupy. V místních obchodech najdete opravdu všechno – od textilu přes výrobky z kůže až po sluneční brýle a elektroniku. A Pattaya je i skvělým místem pro výlety do okolí, které je doslova přecpané zajímavými místy, jež přímo volají po tom, abyste je navštívili. V Pattaye zkrátka můžete zažít téměř cokoliv, ale zcela určitě tam nezažijete nudu.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články