Komedie Pozdravy ze spermabanky: Čtyřicátník David Wozniak se díky chybě kliniky stane otcem 533 dětí

Pozdravy ze spermabanky je americký komediální film z roku 2013. Režie a scénáře se ujal Ken Scott. Snímek je remakem Scottova kanadsko-francouzského filmu Starbuck.
Zdroj: TV Nova
Pozdravy ze spermabanky je americký komediální film z roku 2013. Režie a scénáře se ujal Ken Scott. Snímek je remakem Scottova kanadsko-francouzského filmu Starbuck.David Wozniak (Vince Vaughn) patří mezi armádu singles, táhne mu na čtyřicet, životem se protlouká v mikině a teniskách a nechybí mu vlastně nic kromě zodpovědnosti a jakýchkoliv ambicí.Leckterý našamponovaný kravaťák by ho jednoduše označil za „lůzra" a souhlasily by i všechny jeho bývalé přítelkyně.Ale pokud si vzpomeneme na pořekadlo „Odříkaného chleba největší krajíc", na Davida teď čeká doslova celá pekárna.+ 5 fotek+ 6 fotek

Americká komedie z roku 2013 je remakem kanadsko-francouzského filmu Starbuck. Režie se ujal Ken Scott a v hlavní roli pobavil Vince Vaughn. Příběh čtyřicátníka, který se protlouká v mikině a teniskách životem, nemá zodpovědnost ani jakékoliv ambice. Najednou se však stane otcem 533 dětí!

Petra Járková
Petra Járková 19. 03. 2020 16:00

David Wozniak před dvaceti lety často navštěvoval jednu spermabanku. Jeho sperma bylo natolik kvalitní, že se díky němu podařilo otěhotnět 533 ženám, které přivedly na svět děti. No a některé z nich teď chtějí vědět, kdo je jejich skutečným otcem.

Životní dilema

Nejdřív neví, co má dělat, přemýšlí nad útěkem, změnou identity i zapíráním, nakonec se ale rozhodne pro úplně něco jiného. I přes rady svého právníka ve slabé chvilce otevře obálku s fotkami a životopisy svých dětí a začne je hledat. Tají však před nimi, že je jejich otec.

Na konci filmu ho čeká to nejtěžší rozhodnutí. Má před své děti předstoupit a přiznat, že je jejich skutečný otec?

Americká premiéra

Uznávaný polský herec Andrzej Blumenfeld si zde odbyl svou premiéru v americké produkci.

Špatný záběr

Když si David a Brett povídají večer na dvoře o dětech, je vidět, jak Brettův syn schází po schodech směrem k pískovišti a vzápětí vychází z domu i jeho dcera a jde na dvůr. V dalším záběru vidíme, jak Bratt říká svému synovi, aby nechodil na písek a v záběru je opět stejná dcera, která vychází a jde na dvůr, kde už by dávno měla být.

Gen hnědých očí

David Wozniak neboli Vince Vaughn má hnědé oči a velká část jeho genetických dětí má oči modré. To však z hlediska toho, že gen hnědých očí je dominantní, není možné.

NA SNÍMKY Z FILMU POZDRAVY ZE SPERMABANKY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články