Pobyt v léčebně i nařčení z otcovství. Představitel Harryho Pottera v dospělosti pořádně zvlčil

Pobyt v léčebně i nařčení z otcovství. Představitel Harryho Pottera v dospělosti pořádně zvlčil
Zdroj: TV Nova
Harry Potter a Relikvie smrti je fantasy film rozdělený do dvou částí, jde o adaptaci pokračování stejnojmenného románu britské spisovatelky J. K. Rowlingové. Jedná se o závěrečný díl celé série o čarodějnickém učni Harrym Potterovi. Jméno hlavního hrdiny zazní ve filmu celkem 66x.Relikvie smrti část první, je jediným dílem, který se neodehrává v Bradavicích.Voldemortův had je tzv. malediktus. Jde o osobu, která je stižená pokrevním prokletím, jež se vyznačuje nekontrolovatelnými proměnami ve zvíře.V době natáčení posledních dvou dílů ságy se představitel Harryho Pottera Daniel Radcliffe již oddával své zálibě v pití...+ 6 fotek+ 7 fotek

Představitel Harryho Pottera, britský herec Daniel Radcliffe, nepatří mezi svatoušky. Z hodného hocha s jizvou a čarovnou hůlkou se stal pěkný bouřlivák. Ten samý rok, kdy byl odvysílán poslední díl čarodějnické ságy (Harry Potter a Relikvie smrti - část 2), se objevilo podezření, že má nemanželské dítě s fanynkou. O tři roky později se rozhodl nastoupit do léčebny, aby se zbavil závislosti na cigaretách. A je toho více...

Kamil Šivák
Kamil Šivák 31. 01. 2020 15:43

Sedmidílná filmová sága o mladém čarodějnickém učni vznikla na motivy románů J. K. Rowlingové. Hlavním tématem příběhu je Harryho boj s černokněžníkem Lordem Voldermortem, který chce ovládnout kouzelnický svět. Knihy a filmy si získaly po celém světě nespočet fanoušků a mnohdy vyvolaly i davové šílenství. Přestože se Harry Potter řadí spíše mezi dětskou literaturu, nevyhýbá se ani vážným věcem, jako je kupříkladu smrt. Na film Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 se můžete podívat dnes ve 20:20 na TV Nova.

Nemanželské dítě?

Záhy po uvedení filmu Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 se fanoušci Harryho Pottera nestačili divit. Na veřejnost prosákla informace, která jim musela pohled na jejich idol notně poupravit. Na internetu se objevil veřejný dopis fanynky, která uvedla, že má nemanželské dítě s jedním z hlavních protagonistů filmové ságy. Šlo o Daniela Radcliffa, Toma Feltona nebo Ruperta Grinta, přičemž Radcliffe byl "hlavním podezřelým".

Identita otce nebyla ale dosud zveřejněna. Vše zřejmě zůstalo pouze u obvinění a stížností oné dívky na to, že si dotyčný pravděpodobně nepamatuje ani její jméno. Otázkou tak je, zda se skutečně nějaké dítě narodilo, nebo jde jen o výmysl zhrzené fanynky, která si třeba jednoho z herců vyhlédla a následně neunesla jeho odmítnutí.

Alkohol a kouření

Daniel rozhodně nepatří mezi jedince, kteří by si dokázali odepřít neřesti. Sám jednou přiznal, že během natáčení dalších dílů Pottera se opíjel do bezvědomí. "Začal jsem pít v osmnácti a přestal v jednadvaceti. Během těchto tří let mne nic jiného nezajímalo. Pak jsem si ale řekl dost, máš přece před sebou slibnou kariéru," řekl mladý britský herec.

Alkohol ale nebyl to jediné, čeho se Radcliffe musel zbavit. Trápila ho totiž i závislost na nikotinu – dopřával si jednu krabičku cigaret denně. Nepomáhala mu hypnóza ani elektronická cigareta. Rozhodl se tak pro nejradikálnější řešení. Nechal se zavřít na odvykací kúru do léčebny. "Bude tam bydlet a během pobytu absolvuje různé kurzy. Samozřejmostí je i sportovní vyžití," prozradil hercův blízký přítel.

Nahý v ulicích

V roce 2018 pak zmátl internetovou komunitu, když po sociálních sítích začaly kolovat jeho nahé fotky z ulic New Yorku. Ihned se objevily spekulace, že zase lítá v alkoholu, případně že by měl vyhledat psychologickou pomoc.

Ve skutečnosti šlo o natáčení scény k filmu Guns Akimbo. Filmování sice probíhalo na Novém Zélandu, ale kulisy byly postavené tak, aby připomínaly New York. Herec musí ve filmu zachránit svou dívku, která se stala obětí únosu. Není však policista ani voják, a tak se musí spolehnout jen na své vlastní schopnosti, které v něm doposud pouze dřímaly.

PODÍVEJTE SE NA GALERII PLNOU ZAJÍMAVOSTÍ O HARRYM POTTEROVI:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články