Fenka Stella ze seriálu Taková moderní rodinka odešla do zvířecího nebe. Herec Ed O´Neill ji miloval

seriál Taková moderní rodinka, fenka Stella
Zdroj: TV Prima
Taková moderní rodinka (v anglickém originále Modern Family) je americký komediální televizní seriál, který u nás vysílá stanice Prima Comedy Central.Seriál sleduje osudy rodin Jaye Pritchetta (Ed O'Neill, znáte ho ze sitcomu Ženatý se závazky), jeho dcery Claire Dunphyové (Julie Bowenová) a jeho syna Mitchella Pritchette (Jesse Tyler Ferguson), kteří žijí v Los Angeles. Seriál byl ze začátku kritiky hodnocen velmi kladně, ale postupně začal získávat smíšené reakce. Když si tvůrci Christopher Lloyd a Steven Levitan vyprávěli příběhy o svých rodinách, uvědomili si, že by jejich příběhy mohly sloužit jako základ pro televizní seriál.+ 1 fotka+ 2 fotky

Oblíbený seriál Taková moderní rodinka se loučí. A společně s ním odešla do zvířecího nebe také fenka francouzského buldočka Stella, která se stala jednou z hlavních hvězd populárního sitcomu. Vzpomínat na ni budou jak fanoušci, tak i samotní herci.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 17. 03. 2020 14:00

Populární fenka Beatrice, která se v Takové moderní rodince jmenovala Stella, se dožila skoro deseti let. V seriálu, jenž se v českém žebříčku oblíbenosti drží na hodně vysokých příčkách, se objevovala už od čtvrté sezony a vydržela v něm až do počátku tohoto roku.

Odpočívej v pokoji

V Takové moderní rodince byla seriálová Stella hýčkaným mazlíčkem Jaye Pritchetta, kterého ztvárnil Ed O´Neill, jenž si zahrál i legendárního Ala Bundu v seriálu Ženatý se závazky. A se Stellou k sobě měli tak blízký vztah, jaký byl vidět i na televizních obrazovkách.

„Ed O´Neill do ní byl zamilovaný a s Beatrice zacházel jako v bavlnce. Když jsme točili scény na zahradě nebo u bazénu, tak ihned zareagoval: Mohla by, prosím, Beatrice dostat deštník? Ona je na slunci,“ vzpomínají Guin a Steve Solomonovi z Good Dog Animals. „Odpočívej v pokoji milá Beatrice. Milujeme tě tak moc,“ loučil se s milovanou fenkou herec Jasse Tyler Ferguson.

Courtney Cox i David Beckham

V seriálu se během dlouhých let objevila řada celebrit. V poslední sérii si dokonce zahrála herečka Courtney Cox (seriál Přátelé) a fotbalová legenda David Beckham. „Jsem tady v LA na seriálu Taková moderní rodinka a jsem opravdu nadšený. Nejsem sice masivním fanouškem, ale být tady a hrát roli v tomto seriálu, je opravdu neuvěřitelné, takže jsem opravdu nadšený,“ napsala bývalá hvězda anglické fotbalové reprezentace.

Nové díly populárního sitcomu už se ale točit nebudou a jeho jedenáctá série je tou poslední…

NA FOTOGRAFIE ZE SERIÁLU TAKOVÁ MODERNÍ RODINKA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články