Vyznává "netradiční" manželství a doufá v obnovení seriálu. Jak žije herečka Kaley Cuoco alias Penny z Teorie velkého třesku

TVT
Zdroj: Prima Cool
"Tak snad se zase sejdeme," doufá Kaley, která by si přála další pokračování seriálu.Známá modelka se nehodlá svazovat konvencemi.Když se jí stane během natáčení nehoda, zajde si s kamarádkami na skleničku.V seriálu svobodná, ve skutečnosti vdaná dva roky a čekající až bude hotové hnízdečko lásky.+ 1 fotka+ 2 fotky

Kaley Cuoco alias Penny vyznává netradiční manželské soužití. Zatímco u jiných je společné bydlení samozřejmou věcí, Kaley se k němu odhodlala až po dvou letech od svatby. Zároveň doufá, že by se mohla vrátit zpět do Teorie, vždyť Přátelé se rovněž obnovili. Zřejmě je pro ni natáčení tohoto sitcomu bezpečnější než to v Itálii, při kterém jí začaly hořet vlasy.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 23. 03. 2020 16:30

Herečka Kaley Cuoco (34) se narodila v Camarillu v Kalifornii. Už odmala se věnovala modelingu. V sedmi letech si zahrála ve svém prvním filmu Pohyblivý písek. O několik let později začala hostovat v různých seriálech, získala rovněž další role ve filmech To ani nemůže být nebe, Osm jednoduchých pravidel a Deset a půl stupně. Kromě Teorie velkého třesku jí přinesl slávu i sitcom Čarodějky.

Netradiční manželství

Ač už měli dávno po svatbě, stále spolu nežili. Jak řekla Kaley pro magazín E! News, je si vědoma toho, že jde o netradiční způsob manželství. “Nic za tím nehledejte. Skutečnost je taková, že právě budujeme náš dům snů, takže až bude hotový, začneme spolu bydlet. Navíc teď máme takové období, že každý z nás musí být během týdne hned na několika místech. Stejně bychom tak nebyli spolu každý den,” ukončila všechny spekulace o možném rozvodu Cuoco.

“Vlastně o nic nejde. Oba milujeme Instagram, takže se vždy koukneme jeden druhému na profil a hned víme, co jsme dělali. Je to pro nás důležité a zároveň nám to vyhovuje,” dodala modelka, které se zřejmě lepí smůla na paty, jelikož pět dní po svatbě musela podstoupit operaci ramene. Karl ale o dobrou náladu nepřišel. Na profilu herečky se objevila fotka, kde se tvářila všemožně, jen ne vesele. Zato její manžel byl vysmátý od ucha k uchu.

Už je to tady!

Kaley musí nyní prožívat chvíle plné radosti. Před nedávnem se totiž na YouTube kanálu Access objevilo video, ve kterém prozradila exkluzivní novinku ze svého soukromí, a sice to, že je jejich hnízdečko lásky konečně hotové a nic jim tak nebrání se sestěhovat.

“Ještě jsme v něm ale nestrávili ani jednu společnou noc. Karl je totiž moc hodný a čeká, až si tam nastěhuji všechna svá zvířátka. Bude to ale chvíli trvat, protože teď točím pro HBO,” řekla šťastná herečka. Syn miliardáře Karl Cook se tak zatím chodí na dům jen dívat a zřejmě také zalévá květiny.

Nehoda

Kaley muselo být v tu chvíli asi pořádně horko. Nehoda se stala právě během natáčení nového seriálu pro stanici HBO. Znavená usilovnou prací si dala během přestávky drink, avšak náhle ucítila zvláštní odér. “Pomyslela jsem si, že si asi někdo dělá toust. Pak jsem uslyšela, jak nějaký muž křičí ‘cuoco, cuoco!’. Tak jsem začala hledat po kapsách tužku, myslela jsem si totiž, že na mne volá člen štábu, který si chce se mnou udělat fotku, protože mu právě došlo, že jsem to já, Kaley Cuoco. A vtom mne ten chlap srazil na zem!”

Ten "chlap" byl občan italské národnosti, který však nevolal "cuoco", ale "fuoco", což znamená oheň. Naštěstí se tak díky jeho včasné reakci obešlo vznícení hereččiných vlasů bez jakéhokoli zranění. “Šla jsem to pak večer s kamarádkami zapít. Popálené vlasy se akorát ostříhaly, krk mám v pohodě a drahá bunda to taky přežila,” oddychla si Kaley.

NA NEJLEPŠÍ FOTKY PENNY Z TEORIE VELKÉHO TŘESKU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroje textu: csfd.cz, mirror.co.uk

Zdroj fotek: Prima Cool

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články