Život po Teorii velkého třesku: Jim Parsons alias Sheldon Cooper se už nehodlá přetvařovat

Teorie velkého třesku
Zdroj: Prima Cool
Jim Parsons, stejně jako jeho další herečtí kolegové, museli být vždy oholení. Výjimkou bylo natáčení na "Antarktidě".Tvůrci seriálu byli nekompromisní i v otázce oblečení. Každá postava si musela po celou dobu natáčení zachovat svůj styl.Teorie velkého třesku se dočkala celkem dvanácti sezón.Ať už Jim, nebo Sheldon, oba nemají rádi kávu.+ 2 fotky+ 3 fotky

Teorie velkého třesku se s diváky rozloučila dvanáctou sérií. Představitel Sheldona, Jim Parsons, si už totiž nedokázal představit, že by se v seriálu objevoval i nadále. V čem se nyní angažuje? Zabrousil opět do sitcomových vod, nebo se dal na něco vážnějšího?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 12. 03. 2020 16:30

Leonard a Sheldon rozumí snad úplně všemu. Jako fyzici se zajímají o atomy i černé díry. Jenomže když se z těch atomů stane žena, nevědí si rady. Jednoho dne se do vedlejšího bytu přistěhuje Penny, jenž má všechny atomy na správných místech, a těm dvěma se převrátí život vzhůru nohama.

Na komedii Teorie velkého třesku se můžete podívat od pondělí do pátku večer na Prima Cool.

Konec jedné éry

Po dvanácti letech vtípků a nesmělém seznamování s opačným pohlavím je konec. Herec Jim Parsons se ve své kariéře posouvá dále. Ale ne moc daleko. Jen vymění Los Angeles za New York. “Nehledě na to, jaký máte úspěch, v určité chvíli dojdete k názoru, že vás už nebaví parkovat celých dvanáct let na tomtéž místě před televizním studiem,” svěřil se magazínu Variety Jim.

Ačkoli si seriál získal zástupy věrných fanoušků, kteří se nyní vrhli na jeho spin-off Young Sheldon, samotnému herci začala hlavně vadit jeho vlastní postava. “Je mi 46, takže se mi nechce pořád hrát nesmělého vědátora. Potřeboval jsem roli, která mi bude mnohem bližší,” pokračoval Parsons.

Ze seriálu do filmu

A jak řekl, tak učinil. Aktuálně se podílí na natáčení filmu The Boys in the Band, který pro Netflix produkuje Ryan Murphy. Snímek pojednává o skupině homosexuálních kamarádů, kteří se snaží bojovat proti netolerantní společnosti. Sám Parsons se vyoutoval před osmi lety. A v roce 2017 si vzal svého dlouholetého partnera Todda Spiewaka.

O své postavě ve filmu řekl, že se snaží udržet nad vodou, ale stále bojuje s pocitem méněcennosti, protože sama sebe nenávidí. Někdy se jí sice podaří uspět a cítit se po nějakou dobu lépe, ale záhy se zase vše vrátí do starých kolejí. A tak je to i s ostatními hrdiny filmu – nikdo z nich nedokáže uspět natrvalo.

Změna v životním postoji

Promluvit otevřeně o své orientaci se herec rozhodl po seznámení se svým současným manželem Toddem. “Nemám nic proti mužům, se kterými jsem předtím randil, ale nikdo mi nestál za to, abych s tím vyšel ven,” uvedl dále v rozhovoru Jim.

Nový, otevřenější přístup k životu také stvrdil loňskou účastí na projektu Power of Pride, který každoročně zveřejňuje tváře celebrit z LGBT komunity. “Už mám nějaký ten pátek za sebou, takže vidím, jak se vše okolo mne mění. Předtím mě pomyšlení na veřejné přiznání děsilo, ale teď, když už to mám za sebou, si říkám: ‘Vadí vám to? Tak jděte do p...le! Teď jsem homosexuál na 100 % a je to velká úleva! Ještě pořád v sobě cítím to nadšení, a přitom můj coming out proběhl před osmi lety,” dodal Parsons.

NA ZAJÍMAVOSTI ZE SERIÁLU TEORIE VELKÉHO TŘESKU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroje textu: TV Prima, CSFD.cz, variety.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články