Herečka ze seriálu Teorie velkého třesku: Rozvádí se s manželkou, slavnou zpěvačkou Lindou Perry

Teorie velkého třesku, Johnny Galecki, Sara Gilbert
Zdroj: Prima Cool

Další slavné hollywoodské manželství je v troskách. Herečka Sara Gilbert, známá ze sitcomu Teorie velkého třesku, a populární zpěvačka Linda Perry jdou po několika letech od sebe. Jako důvod Sara Gilbert, která žádost o rozvod podala, uvedla nepřekonatelné rozdíly.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 30. 12. 2019 10:17

Čtyřiačtyřicetiletá americká herečka Sara Gilbert se už před více než třiceti lety objevila v seriálu Roseanne, kde si zahrála Darlene Connor. Několik let se také objevovala v seriálu Pohotovost a od roku 2007 patřila k tvářím populárního seriálu Teorie velkého třesku. Coby pragmatická vědkyně Leslie Winkle v něm měla vášnivý fyzický románek s Leonardem Hofstadterem.

Staraly se o tři děti

O deset let starší Linda Perry byla před lety zpěvačkou úspěšné kapely 4 Non Blondes (největším hitem byla skladba What´s Up), na začátku devadesátých let minulého století pak odstartovala krátkou sólovou pěveckou kariéru a poté začala skládat písně. Napsala texty například pro zpěvačky Adele, Christinu Aguileru, Pink, Gwen Stefani nebo Aliciu Keys. V roce 2015 byla zároveň uvedena do Síně slávy skladatelů.

Sara s Lindou spolu začaly randit v roce 2011 a v březnu 2014 se vzaly. Gilbert, která svou sexuální orientaci přiznala v roce 2010, už měla z předešlého vztahu s televizní producentkou Allison Adler patnáctiletého syna Leviho a dvanáctiletou dceru Sawyer. Společně s Lindou pak vychovávaly 4,5letého syna Rhodese Emila.

Rozvod po Vánocích

Přestože slavný pár rozchod ještě veřejně nepotvrdil, s jejich manželstvím je konec. Rozvodové papíry, na nichž byl jako datum odloučení uvedený 13. srpen 2019, Sara Gilbert na soudě v Los Angeles odevzdala v pátek po Vánocích.

Sara zároveň už v průběhu tohoto roku opustila show The Talk, aby mohla trávit více času se svou rodinou. "Nemohla jsem se svými třemi dětmi trávit tolik času, kolik bych chtěla, stejně tak jsem neměla tolik času na sebe," uvedla. Uvidíme, kdo se jako další objeví po jejím boku.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články