Představitelka Bernadette z Teorie velkého třesku: Dokázala se vypořádat s potratem, dnes se jí daří po všech stránkách

TVT
Zdroj: Prima Cool
Já vím, ale za ten hlas nemůžu. Mám ho po své matce.Původně jsem měla hrát hloupou blondýnu......ale ve skutečnosti jsem chytřejší než on. Jen o tom nesmí vědět.Zatímco vy ostatní si kupujete domy a berete bohaté manžely, tak já nezahálím a jdu si zahrát s Meryl Streep.+ 2 fotky+ 3 fotky

Znáte osud "sekernice" Bernadette z Teorie velkého třesku? Melissa Ivy Rauch se narodila v roce 1980 v New Jersey. O komediální žánr se zajímala již na studiích. Její vystoupení, ve kterém ztvárnila bývalou dceru prezidenta Bushe, slavilo mnoho úspěchů. Kromě vyprodaných sálů se jí podařilo také získat cenu za vynikající sólové vystoupení.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 16. 04. 2020 14:00

Divadelní kariéru vystřídalo angažmá v Teorii, jenž ji bezpochyby proslavilo nejvíce. Neorientovala se však jen na komedie. Vidět jsme ji mohli i v hororovém seriálu HBO Pravá krev. V současné době žije v Los Angeles se svým manželem, scénáristou Winstonem Beigelem.

Těžké období

V roce 2017 se Melissa na sociální síti podělila se svými fanoušky o radostnou novinu, že čeká dítě. Toto veřejné oznámení bylo součástí větší zpovědi, ve které se přiznala k tomu, že o svého prvního potomka přišla, a to ještě před jeho narozením. Celou situaci popsala jako nejtemnější a nejsmutnější období jejího života, které se rovněž podepsalo na jejím duševním zdraví formou depresí.

K tomu, aby mohla o svém těhotenství hovořit veřejně, musela nasbírat hodně sil. Sama totiž odmítá říkat, že potratila. Dle jejích slov může za smrt dítěte špatná diagnóza lékařů. Dodnes jí totiž nikdo nevysvětlil, jak se mohlo během čtrnácti dní vše změnit. Tentokrát ale vše dobře dopadlo a herečka porodila holčičku, které dala jméno Sadie.

Věděli jste, že...

Zpočátku se hlas Bernadette pohyboval v nižších a uchu lahodících tónech. Až s postupem času a vývojem postavy se dostal do poměrně nepříjemných výšin. Tento gag však nebyl vymyšlený tvůrci seriálu, ale převzat od skutečné osoby. Melissa se totiž inspirovala u své matky!

Původním záměrem bylo udělat z Bernadette stereotyp ve smyslu hloupé blondýny. Nakonec se ale vše vyvinulo jinak. Byla dokonce chytřejší než Howard, ale aby mu nesrazila ego, chovala se raději poněkud jednodušším způsobem.

Život po Teorii

Herečka se zřejmě rozhodla, že i přes vysoký honorář z Teorie neusne na vavřínech. Minulý rok se objevila ve filmu Óda na radost, a poté v dramatu s prvky komedie Prací automat. Byla to trefa do černého, protože si zahrála s těmi největšími hvězdami stříbrného plátna, za všechny jmenujme Meryl Streep, Garyho Oldmana a Sharon Stone.

Příběh se zaobírá pojistnými podvody a zneužíváním finančních systémů. Melissa to tak s další kariérou po Teorii vyhrála na plné čáře. Zajistila si totiž i trvalý příjem v novém seriálu Black Monday, který běží na stanici Showtime. Komu se nelení, tomu se zelení.

NA NEJLEPŠÍ FOTKY BERNADETTE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroj textu: csfd.cz, irishmirror.ie, coolmagazin.iprima.cz, eonline.com

Zdroj fotek: Prima Cool

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články