Kunal Nayyar z Teorie velkého třesku: Když padla poslední klapka, opil jsem se do bezvědomí

TVT
Zdroj: se souhlasem Prima Cool
Taky ti je smutno, že už to skončilo, viď?Co se tak tváříte? Tak holt jsem hrál Sheldona, takže je logické, že jsem inkasoval nejvíc peněz.Nevím jak vy, ale já se půjdu po poslední klapce opít. Miluji totiž tequilu.Co tím myslíš, že to tady máme vyklidit?+ 2 fotky+ 3 fotky

Jak je vidno, zřejmě až na Sheldona, který je rád, že seriál skončil, se s tímto faktem zbylé osazenstvo nemůže jaksi vyrovnat. Kunal Nayyar se musel opít, jak zákon káže. Ale co dělal před výnosnou Teorií a čemu se hodlá věnovat nyní?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 06. 04. 2020 00:16

Komik s indickými kořeny, Kunal Nayyar, se narodil v hlavním městě Spojeného království. Velkou část dospívání ale strávil v Dillí. Střední školu tak absolvoval v Indii, ale na univerzitu ho to táhlo do Spojených států. Záhy v sobě objevil vášeň pro badminton a kriket. Během studií se mu podařilo vystoupit i v několika muzikálech.

Malé role

Po dokončení vysokoškolského studia se Kunalova kariéra vyvíjela spíše pomalejším tempem. Svůj filmový debut si odbyl v komedii S.C.I.E.N.C.E., která není u nás příliš známa. Poté dostal roli teroristy v Námořní vyšetřovací službě.

Blýskat na lepší časy se mu začalo až s Teorií velkého třesku, kde ztvárnil mlčenlivého astrofyzika, dobráka od kosti, který ale trpí sociální fobií. Když pak chce s někým komunikovat, musí se nejprve něčím posilnit.

Konec Teorie? To musím zapít!

“Pokud mám být upřímný, tak jsem vypil tolik tequily, kolik vážím. Těch posledních pár natáčecích dnů mne velmi vyčerpalo. Myslím, že ani nedokáži slovy popsat, co nyní cítím. Bylo to velmi emotivní. Jsem smutný, a zároveň se mi chce smát. Prostě to na mne celé dolehlo. Už teď vím, že mi budou všichni moc chybět,” svěřil se Kunal.

“Představte si, že řeknete poslední vtip a rázem se z vás stane obyčejný člověk. Už nikdy nebudete Rajem. Jednoduše odejdete do šatny, převlečete se a je konec. Jen tak. Musím se přiznat, že jsem se z toho až rozbrečel, a to přitom dělám jen velmi málo. Na druhou stranu to byl dobrý pocit, uvolnil jsem se. Na mé postavě bylo nejzajímavější to, že byla čistá a nezkažená. Tohle se v dnešní době moc nevidí,” pokračoval herec.

Současnost

Poslední dobou se komik nejvíce angažuje na sociální síti v souvislosti s pandemií koronaviru. Na svém Instagramu, jenž má mimochodem 2, 6 milionů sledujících, vystavil následující prohlášení: “Karanténa neslouží jen pro vaši ochranu. Je to oběť, kterou musíme učinit pro naše seniory. Nabízí se vám tak jedinečná příležitost, jak nemyslet jen na sebe a udělat také něco pro druhé.”

Kunal dále uvedl, že nechápe, proč lidem tolik vadí domácí vězení. Není na tom prý nic strašného. Reagoval tak na jedince, kteří i přes nařízení vlády vycházejí ven a sdružují se. Kolektivní odpovědnost by podle něj měl přijmout každý občan Spojených států.

NA FOTKY ZE SERIÁLU TEORIE VELKÉHO TŘESKU SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroje textu: dailymail.co.uk, republicworld.com, csfd.cz

Zdroj fotografií: Prima Cool

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články