Neznámá tvář Nicolase Cage: Koupil si hrob ve tvaru pyramidy a spal v upířím hradě

Otec rodiny
Zdroj: Prima Max
Ačkoli miluje především horory, čemuž nasvědčuje i jeho soukromý život, dokáže hrát i v romantickém filmu.Film se natáčel v New Yorku, New Jersey a Los Angeles.Otec rodiny měl celkový rozpočet ve výši šedesáti milionů dolarů......Nicolasovi z toho připadla celá třetina, tedy dvacet milionů.+ 4 fotky+ 5 fotek

Jak praví staré rčení, sto lidí má sto povah, a Nicolas Cage není žádnou výjimkou. Herec se vždy snažil o to, aby byly jeho role zapamatovatelné. Jednou se dokonce vyjádřil, že by byl rád, kdyby jej označovali za surrealistického herce. Co tím myslel?

Kamil Šivák
Kamil Šivák 08. 04. 2020 15:00

Pokud máte chuť vidět Nicolase Cagea ve spíše tuctové roli, je tady pro vás film Otec rodiny. Když mladý právník Jack Campbell odlétal na stáž do Londýna, slíbil své přítelkyni, že se do roka vrátí. Jenže už uplynulo třináct let a z Jacka se stal úspěšný burzovní makléř, který na svou lásku úplně zapomněl. Jednou o Vánocích se Campbell stane svědkem roztržky v místním obchůdku, a když se ráno probudí, zjistí, že vedle něj leží jeho o třináct let starší přítelkyně a ve vedlejším pokoji pláče dítě, které mu říká “tati”.

Na romantickou komedii s prvky dramatu se můžete podívat dnes ve 20:00 na Prima Max

Vždy se snažím o něco víc

“Nejraději mám horory a sci-fi filmy," uvedl pro server List 56 letý herec. “Vždy pak obdržím od fanoušků zpětnou vazbu, že jsem se dostal do ráže. Když hraji v ´normálních´ filmech, nejsem schopný plně prozkoumat myšlení své postavy. Právě až tehdy, když se dotyčný člověk setká s něčím nepochopitelným či nadpřirozeným, ztratí svůj obvyklý klid a ukáže se jeho pravé já.

Horory mají v sobě navíc vždy určitou dávku naturalismu, což mi umožňuje splnit si mé herecké sny. Většinou se v nich sleduje určité rodinné drama, ať už obtěžování duchy anebo posednutí, pak může herec odhodit zábrany, jimiž je svazován v konvenční tvorbě a naplno popustit uzdu své fantazii,” řekl Cage.

Přepadení

Nicolasova záliba v hororech se zřejmě odráží i v jeho soukromém životě. Před několika roky se do jeho domu vloupal jakýsi muž, jehož chování bylo více než podivné. “Najednou jsem se probudil a vedle postele stál úplně nahý chlap, který měl na sobě jen mou koženou bundu. Na první pohled to vypadá vtipně, ale ve skutečnosti to byl děsivý zážitek. Snažil jsem se s ním vést konverzaci, dokud nepřijela policie."

Hrob ve tvaru pyramidy

Je to sice zatím jen spíše ve fázi spekulace, ale proslýchá se, že si Nicholas koupil na hřbitově v New Orleans náhrobek ve tvaru pyramidy. Proč si vybral zrovna tento atypický tvar, není doposud známo. Všechny dotazy na toto téma ponechává bez komentáře.

Drákulův hrad

V tomhle by si asi rozuměl s Garym Oldmanem. “Ano, je pravda, že jsem přespal v Drákulově hradu. Nebylo to zrovna příjemné, ale zase jsem tam dokázal načerpat určitou dávku energie. Ono to ani nijak jinak nešlo... vždyť už stačí jen to, že jsou ruiny umístěné v horách. To prostředí je vskutku úchvatné,” přiznal.

NA FOTKY Z FILMU OTEC RODINY SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Zdroj textu: csfd.cz, list.co.uk, mentalfloss.com

Zdroj fotografií: Prima Max

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články