Teorie velkého třesku končí: Co na poslední 12. sérii říkají hlavní představitelé?

Komediální seriál The Big Bang Theory milují diváci po celém světě.
Zdroj: PRIMA Cool
Kluci z Teorie velkého třesku zarostli vousem.Komediální seriál The Big Bang Theory milují diváci po celém světě.Herci spolu prožili 12 sezon natáčení seriálu.Galecki a Parsons jako nejlepší přátelé Leonard a Sheldon.+ 12 fotek+ 13 fotek

Teorie velkého třesku jde do finále! V závěrečné 12. sérii komediálního televizního fenoménu si čerstvě oddaní Sheldon a Amy musí poradit s nástrahami „novomanželství“. Penny nečekaně zaskočí Leonarda a vypadá to na krizi jako hrom. Howard urazí Sheldona. Raje čeká otcem domluvený sňatek. A Bernardette se učí pařit střílečku Fortnite: Battle Royale. Vychutnejte si finální epizody oblíbeného sitkomu, který teoreticky skončí opravdu velkým třeskem.

Petra Járková
Petra Járková 06. 02. 2019 17:33

Sheldon a Amy slavnostně vzkazují: už je ruka v rukávu! Jenže pár z Teorie velkého třesku, který si v minulosti prošel jedním legračním romantickým karambolem za druhým, nemá ani po svatbě vyhráno. Sheldon jde na „to“ technicky a Amy je okamžitě ve stresu. Společně musí odhalit tajemství záhadného svatebního daru nebo se vyrovnat s nečekanou návštěvou Sheldonova utajeného kamaráda z dětství.

Ostatní mají taky co dělat. Leonard by rád jednoho dne rozšířil rodinu, ale Penny ho nepříjemně zaskočí. Raj má rande s dívkou, kterou mu dohodil otec. Howard využije příležitosti: když přijde Halloween, převleče se za Sheldona a tím ho pěkně urazí. A Bernardette se chce naučit hrát oblíbenou multiplayerovou střílečku Fortnite: Battle Royale.

Teorie velkého třesku jde do finále! Vychutnejte si závěrečné epizody s geniálními fyziky, kteří se dokonale vyznají ve vědě, sci-fi seriálech a fantasy hrách na hrdiny, ale mezilidské vztahy jim i po letech pokusů a omylů pořád dávají neuvěřitelně zabrat. Buďte u toho, až tento komediální televizní fenomén teoreticky skončí opravdu velkým třeskem.

Možná je někomu divné, proč seriál přes svou obrovskou sledovanost končí. Produkční studio Warner Bros, které Teorii velkého třesku natáčí, mělo dokonce zájem, aby seriál pokračoval dále 13. a 14. sérií. Většina z hereckého obsazení tomu byla nakloněna. Proti byl jedině Jim Parsons, který hraje Sheldona. Nepřesvědčila ho ani smlouva na 50 milionů dolarů za obě série dohromady. Následně padlo rozhodnutí seriál ukončit.

A co říkají na konec seriálu jeho kolegové, kteří s ním prožili mnoho let, a samozřejmě i samotný Parsons?

Kaley Cuoco reagovala na zprávu o konci Teorie velkého třesku slovy, že „ať už by to přišlo kdykoli, mám zlomené srdce“. Dodala, že se „topí v slzách“. Smutná je i Mayim Bialiková.

Parsons i přes touhu seriál seriál ukončit vyjádřil vděčnost, že dostal příležitost pracovat na takovémto seriálu a spolupracovat se svými hereckými kolegy i štábem.

Ostatní herci z hlavního obsazení seriálu, Johnny Galecki, Melissa Rauchová, Simon Helberg a Kunal Nayyar, přešli zprávu o zrušení seriálu bez komentáře.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články