Novinka Godfather of Harlem nebo pokračování Hry o trůny: Co ze seriálů nabídne rok 2019?

Krásná Daenerys Targaryen se vrací spolu s poslední řadou Hry o trůny.
Zdroj: youtube
Velmi povedená krimi představí další sérii Temného případu.Scénář, stejně jako v předchozích sériích, vytvořil Nic Pizzolatto.Dalšího pokračování se dočká i mysteriózní seriál Stranger Things.Ten čeká v roce 2019 už třetí série.+ 6 fotek+ 7 fotek

Svrbí vás ruka na ovladači a už se nemůžete dočkat, až se po místnosti rozline znělka vašeho oblíbeného seriálu? Nebo se těšíte, že objevíte něco nového? Podívejte se s námi, na která pokračování se můžete těšit a jaká novinka se může stát vaším favoritem.

Redaktor
Redaktor 11. 01. 2019 20:00

Temný případ

Třetí série velmi povedené krimi se rozrostla o jedno zajímavé jméno. A to Davida Milche, který se jakožto scénárista připojil k Nicovi Pizzolatto. Milch, který má na kontě například populární seriál Deadwood, v kombinaci s oscarovým Mahershalem Alim slibuje velkolepou podívanou.


Stranger Things

Třetí řadu si také odbude mysteriózní Stranger Things. Těšit se můžete na známe tváře – Winonu Ryder, Davida Harboura, Millie Bobby Brown a Finna Wolfharda.




Hra o trůny

Zřejmě jedno z nejočekávanějších pokračování započne letos v dubnu svou finální řadu. Tvůrci slibují velkolepou podívanou s tím, že každý díl by měl být „jeden malý film“. Šestidílná řada se může zdát krátká, ale fanoušci seriálu nemusí být smutní. V roce 2020 se plánuje seriál Dlouhá noc, který se bude věnovat Bílým chodcům.


Godfather of Harlem

Bumpy Johnson a harlemské podsvětí – nadšenci do krimi se mají na co těšit. Forest Whitaker, který bude skákat, jak scénárista Chris Brancat (Narcos) píská – tedy píše, se představí v desetidílné novince.


The Crown

Pokračování příběhu o královně Alžbětě II. a celé povedené rodince. Kdo by nechtěl nakouknout mezi stěny Buckinghamského paláce? Netflix vám to umožní již potřetí. Claire Foy a Matta Smithe nahradí v rolích Alžběty a Philipa Olivia Colman s Tobiasem Menziesem.


Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články