Bydlete jako James Bond. Podívejte se do luxusní vily, ve které se zrodil legendární agent 007

Luxusní vila Goldeneye, ve které tvořit Ian Fleming, autor ságy o Jamesi Bondovi (hraje ho Daniel Craig, se nachází na Jamajce. Pronajímá se prostřednictvím Airbnb.com za 6207 dolarů (téměř 160 tisíc korun) za noc.
Zdroj: Koláž Lifee.cz
Milujete bondovky a těšíte se na tu nejnovější s názvem Není čas zemřít? Čekání si můžete zpestřit pohledem na luxusní vilu Goldeneye, ve které sága o agentu 007 vznikla.Jamese Bonda stvořil spisovatel Ian Fleming, mimochodem sám agent tajné služby ve výslužbě. Obzvláště miloval jedno místo - luxusní vilu Goldeneye na Jamajce.Vila Goldeneye se nachází v jamajském městě Oracabesse. Právě v těchto místnostech začal Fleming v roce 1952 tvořit legendárního agenta 007.Luxusní vila Goldeneye, ve které tvořil Ian Fleming, autor ságy o Jamesi Bondovi, se nachází na Jamajce. Pronajímá se prostřednictvím Airbnb.com za 6207 dolarů (téměř 160 tisíc korun) za noc.+ 9 fotek+ 10 fotek

Bond, James Bond! Kdo by neznal slavného britského agenta 007 s povolením zabíjet. Premiéra nové bondovky Není čas zemřít s Danielem Craigem byla sice odložena o sedm měsíců až na listopad 2020, luxusní vila autora špionážní ságy však jede bez přerušení. Hacienda Goldeneye na Jamaice, ve které Bonda stvořil spisovatel Ian Fleming, je navzdory pandemii stále k pronájmu pro boháče.

Olga Ross
Olga Ross 23. 03. 2020 10:03

Luxusní vila Goldeneye slavného novináře a spisovatele Fleminga je přístupná všem, kteří prý chtějí načerpat atmosféru špionážního světa. Nesmějí mít ale hluboko do kapsy, jedna noc pobytu tu stojí 6207 dolarů, tedy v přepočtu téměř 160 tisíc korun. Jak to uvnitř přepychové rezidence vypadá?

Slavný tajný agent

Přepychová vila Goldeneye se nachází v jamajském městě Oracabesse. Právě zde začal Ian Fleming v roce 1952 tvořit legendární postavu Jamese Bonda. Příběhy o neohroženém agentovi tajné služby, který během tzv. studené války bojoval proti komunismu, nejprve vycházely v novinách. Díky rychle rostoucí popularitě agenta 007 se Fleming později pustil do románů, jenž ho proslavily a přinesly mu uznání i bohatství.

Úspěch bondovek slavnému spisovateli umožnil nakoupit luxusní rezidence po celém světě. Fleming, který kromě své spisovatelské kariéry působil i jako novinář, bankéř a hlavně také pobočník ředitele tajné služby, kde získal veškeré potřebné znalosti k napsání svých knih, si tak pořídil rezidenci v blízkosti Buckinghamského paláce, haciendu na pláži v Sandwichi či třeba nemovitost na Fleet Street v Londýně.

Luxusní vila Goldeneye

Přepychová jamajská rezidence Goldeneye, která se nachází kousek od písečné pláže, je k pronájmu prostřednictvím platformy Airbnb. Zájemce vyjde na 6207 dolarů za jednu noc. Hosté mají k dispozici osobního šéfkuchaře a majordoma. Luxusní sídlo také disponuje vlastním spa a na rozlehlé zahradě se nachází velký venkovní bazén. K dispozici je i venkovní relaxační zóna.

Přepychové interiéry jsou vybavené v duchu nadčasového designu. Hostům vila nabízí pět luxusně zařízených ložnic a šest koupelen. K dispozici jim je prostorný obývací pokoj, plně vybavená moderní kuchyň a také herní pokoj, kde se návštěvníci mohou bavit. Podle slov pronajímatelů bude vila hostům neustále připomínat, že tady žil a tvořil autor nejslavnějšího tajného agenta na světě.

NA VILU VE STYLU JAMESE BONDA SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články