Muž natočil, jak se prochází v bazéně se skleněným dnem ve 40. patře. Troufli byste si?

Plavec se může kochat úchvatnými panoramaty Houstonu.
Zdroj: Youtube.com/Dailymail.co.uk
Smočili byste se? Na pohled je bazén v budově Market Square Tower zajisté úchvatný...Jestlipak ale přetrvá tento názor i po vstupu do něj?Muž natočil, jak se v tomto bazéně prochází. Video se pochopitelně bleskurychle rozšířilo.Od pádu ze 40. patra na zem ho oddělovalo jen 20cm plexisklo.+ 4 fotky+ 5 fotek

Bazén v paneláku v létě „bodne“, co říkáte? A zdalipak byste sdíleli nadšení z novinky ve vašem domě, kdybyste se dozvěděli, že bude atrakce umístěná ve 40. patře nad ulicí… a bude mít skleněné dno?

Barbara Lorenzová
Barbara Lorenzová 13. 04. 2017 12:15

Video, v němž se muž prochází po 20cm plexiskle nad zemí, oběhlo svět.

Bazén vybíhá z věžové stavby Market Square Tower v centru města Houston. Nachází se v úrovni 40. podlaží, díky čemuž je nejvýše položeným bazénem v Texasu. A se skleněným dnem unikátem v Houstonu.

Na tomto projektu se „vyřádilo“ studio Kudela & Weinheimer Landscape Architects. Bazén umístilo tak, aby se z něj plavec kochal městským panoramatem i parkem Buffalo Bayou.

Dobrou zprávou je, že nikdy nebude v obležení turistů. Proč, objasňuje ta špatná zpráva – dostanou se do něj jen obyvatelé domu.

Dailymail.co.uk

Majitel ale myslel i na ty, kteří s překonáváním nadmořských výšek ztrácí barvu v obličeji. Další bazén nechat zapustit do terasy o několik pater níže.

Houston v poslední době vůbec přitahuje pozornost ke svým vodním plochám.

V prosinci 2016 například hotel Marriott Marquis Houston otevřel pro své hosty nové centrum vyžití. Totiž řeku ve tvaru Houstonu a nekonečný bazén ve výšce 33,5 m.

Podívejte se v galerii, jaké je to plavat 40 pater nad zemí.

Zdroj: CNN

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články