Nejstylovější dítě Ameriky: Čím Suri Cruise šlape na paty nejlépe oblékaným celebritám?

Nejstylovější dítě Ameriky: Čím Suri Cruise šlape na paty nejlépe oblékaným celebritám?
Zdroj: Profimedia

Suri Cruise (15) se stala hvězdou prakticky v momentě, kdy se narodila. Její fotografie s tátou Tomem Cruisem (59) a mámou Katií Holmes (42) na obálce časopisu Vanity Fair okouzlila celý svět. Novorozená holčička na ní zaujala nezvykle bohatou hřívou tmavých vlasů. Záhy se však ukázalo, že podmanivá krása nebude zdaleka všechno, co okatá brunetka světu nabídne.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 18. 07. 2021 09:00

Suri, jejíž jméno znamená v hebrejštině princezna, zdědila po mamince Katii mimořádný cit pro módu, což se začalo projevovat už v nejútlejším věku. Velmi záhy se proto stala nejsledovanější dětskou módní ikonou, kterou zůstala dodnes.

Suri Cruise byla módní ikonou už jako batole

Máma s tátou jí dopřávali ty nejvybranější kousky a cokoli si dcerka zamanula, to dostala. Bez ohledu na cenu či vhodnost vzhledem k věku. jako batole se tak objevovala na veřejnosti s nalakovanými nehty či v botách na vysokém podpatku. V její garderobě se pak ukrývaly doslova miliony korun.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Suri Cruise (@suricruise.official)

Vedle módy musí Suri Cruise dbát na vzdělání

To se částečně změnilo roku 2012, kdy hvězda Dawsonova světa od Cruise utekla. Během vleklého rozvodového řízení přesídlila s dcerou do New Yorku a šušká se, že Tom se s dcerou už léta nevídá, ač původně usiloval o její svěření do své péče.

Z rozmazlené holčičky postupně roste normální puberťačka, která začíná chápat hodnotu peněz. Katie se jeví jako přísná máma, která klade velký důraz na vzdělání (sama pochází z právnické rodiny). Dceři zaplatila prestižní newyorskou školu, za niž neváhá utratit přes milion korun ročně, a dbá na to, aby Suri studium nezanedbávala.

Šatník Suri Cruise má hodnotu téměř 70 milionů korun

Odměnou za to jí nechává volnou ruku ve výběru garderoby, do níž investuje nemalé peníze. Proslýchá se, že Suriin šatník měl roku 2019 hodnotu neuvěřitelných 70 milionu korun, přičemž byste v něm našli kousky od Donatelly Versace, Giorgia Armaniho, Roberta Cavalliho až po Burberry či Dolce&Gabbana. V botníku pak nechybějí lodičky od Louboutina šité na zakázku.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Suri Cruise Holmes 🔵 (@suricruise_sc)

Suri Cruise povýšila ležérní styl na novou úroveň

Nutno podotknout, že Suriin vkus je velmi vytříbený. Stejně jako máma dává přednost jednoduchým a zároveň elegantním kombinacím, které působí svěžím dívčím dojmem.

Nejoblíbenějším kouskem brunetčina šatníku jsou džíny, které umí teniskami (nejčastěji značky Adidas) a správně vybraným topem, kabelkou či kabátkem povýšit na docela novou úroveň. V posledních měsících je často zkouší kombinovat s kousky stylu boho. Nepohrdne ale ani šaty od slavných návrhářů.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený 💐Suri Cruise Holmes💝 (@suri.holmes)

Jak Suri Cruise nastolila nový módní trend

V únoru loňského roku doslova nastolila nový módní trend, když ji fotografové zachytili ve stylové bundě Colmar za 7000 korun, roztrhaných džínách a vysokých zimních botách značky Ugg.

Zdroje informací:

starstylekids.com

footwearnews.com

amp.scmp.com

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články