Joshua Jackson ze seriálu Dawsonův svět se už brzy stane tátou. Jenže kvůli koronaviru cítí úzkost

Joshua Jackson ze seriálu Dawsonův svět se už brzy stane tátou. Jenže kvůli koronaviru cítí úzkost
Zdroj: Wikimedia Commons/Gage Skidmore, Peoria, AZ, USA, CC BY-SA

Joshua Jackson vyslal na začátku února do světa radostnou zprávu, že se svou krásnou manželkou Jodie Turner-Smith čekají dítě. Jenže jeho nadšení o několik týdnů později vystřídaly obavy z kritické situace, kterou ve světě vyvolává koronavirus.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 26. 03. 2020 13:27

Jednačtyřicetiletý Joshua Jackson, který se proslavil jako Pacey v seriálu Dawsonův svět, se stane tátou. A jak jeho žena, modelka Jodie Turner-Smith, nedávno prozradila, narodí se jim holčička, která by měla na svět přijít už za pár dní.

Je to stresující

Joshua se samozřejmě neuvěřitelně těší, ale kvůli koronaviru také cítí obavy. „Nikdy jsem nebyl rodičem, takže si nejsem úplně jistý, kolik z toho je jen úzkost z prvního dítěte, a kolik z toho je úzkost z pandemie,“ řekl v rozhovoru pro buzzfeednews.com. „Je to stresující. Je tady toho hodně, s čím se musíme vyrovnat,“ dodal.

Rodák z kanadského Vancouveru v současné době tráví čas sledováním seriálu Little Fires Everywhere, ve kterém sám hraje, jinak toho ale moc dělat nemůže. „Jediné, kdy opravdu odejdeme z domu, je, když jdeme pro jídlo nebo na procházku po bloku,“ uvedl Jackson, který je vzhledem k těhotenství své ženy obzvláště obezřetný. „Jsme stejně sociálně distancovaní, jako když jsme se dostali do fáze hnízdění,“ prohodil.

Bojí se o bratra

Známý herec taky přiznal, že je kvůli koronaviru ve spojení s lékaři. „Musíme a snažíme se to brát den po dni, abychom se pokusili zjistit, co je nejlepší a nejzdravější způsob,“ tvrdí Joshua, který je šťastný, že jeho žena i dcera jsou v pořádku. Hodně se však obává o svého bratra, který pracuje jako doktor v nemocnici v New Yorku. „Hodně o něm přemýšlím, protože je v nemocnici po celý ten čas,“ přiznal nastávající táta.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články