Herec Jeremy Renner z filmů Thor či Captain America chce platit menší alimenty. I jeho totiž zasáhla koronavirová krize

Herec Jeremy Renner z filmů Thor či Captain America chce platit menší alimenty. I jeho totiž zasáhla koronavirová krize
Zdroj: archiv
Jeremy Renner je americký herec, který se proslavil především v sérii filmů Avengers.V lednu 2014 se Jeremy Renner oženil s kanadskou modelkou Sonni Pacheco. Mají spolu dceru Avu Berlin. Na konci roku 2014 dvojice zažádala o rozvod a začalo peklo.V říjnu 2019 se na veřejnosti objevily informace ze soudních spisů k rozvodu. Renner, který chtěl dceru Avu, vyhrožoval manželce Sonni, že zastřelí nejdříve ji, pak sebe. "Ať tedy Avu nemá ani jeden z nás," křičel prý.Hvězdu série filmů Avengers pak manželka nařkla z toho, že byl alkoholik a často na drogách...+ 2 fotky+ 3 fotky

Herec Jeremy Renner, jenž má za sebou velmi bouřlivý rozvod se Sonni Pacheco, se nyní pouští do dalšího boje. Kvůli koronavirové pandemii, která svírá svět, chce snížit platby výživného na svou dceru. Hvězda Avengers totiž nemá co na práci a bojí se o své příjmy.

Kateřina Sobolová
Kateřina Sobolová 25. 03. 2020 10:41

Devětačtyřicetiletý rodák z Kalifornie tvrdí, že se kvůli koronaviru ocitl ve špatné finanční situaci. Ihned proto požádal soud v Los Angeles, aby mu snížil platby výživného na jeho šestiletou dceru Ave, na kterou dosud přispíval měsíční částkou ve výši 769 tisíc korun. Tuto sumu by chtěl snížit na 287 tisíc korun za měsíc.

Renner bez příjmu

„Letos jsem tušil, že můj příjem bude podstatně nižší, protože filmová série Avengers nyní dokončila výrobu a byla uvolněna,“ cituje US Weekly spisy ze soudního dokumentu. „S příchodem koronaviru však filmový a televizní průmysl utichl na dobu neurčitou a je pravděpodobné, že většina produkcí se do konce roku znovu neobnoví. Projekty, které jsem v letošním roce natáčel, jsou zrušeny či odloženy,“ řekl Renner dále.

Sonni Pacheco požádala o rozvod s Rennerem i výhradní péči o dceru Ave loni v září. Mezi jejími požadavky zároveň bylo sledování návštěv, které Renner s dcerou měli. A boj o dceru a její návštěvy pokračuje i nadále.

Herec šílenec?

Není se však čemu divit, protože Pacheco si se svým bývalým manželem prožila opravdu hodně. Renner, který byl závislým na kokainu, jí totiž během rozvodových tahanic vyhrožoval zabitím. Jejich chůva dokonce zaslechla, jak Jeremy tvrdil, že zabije nejdříve Pacheco a pak sám sebe, protože je podle něho lepší, když jejich dcera nebude mít oba rodiče, než aby měla Pacheco za matku. A jeho šílenství pokračovalo i nadále. Devětačtyřicetiletý herec, který si zahrál v Thorovi nebo filmu Captain America, si během toho, co jejich dcera spala, vložil do úst hlaveň pistole a nakonec i vystřelil varovný výstřel do stropu.

Je jasné, že Sonni Pacheco bude za svou dceru bojovat, protože má strach nechat ji s otcem o samotě. Jeremy má ale jiný názor. „Blaho mé dcery Avy bylo vždy mým hlavním cílem. Je věcí soudu, aby rozhodl,“ uvedl. Renner také obviňuje svou bývalou manželku za zneužívání plateb, které mají sloužit jen k potřebám jejich dcery. Údajně je používá na podporu svého vlastního životního stylu, a proto požaduje, aby kontrolu nad účtem dcery Avy přebrali jeho obchodní manažeři.

NA BOUŘLIVÝ ROZVOD MANŽELŮ SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články