Hvězda Avengers Jeremy Renner v problémech. S pistolí v ústech vyhrožoval, že zabije sebe i manželku

Hvězda Avengers Jeremy Renner v problémech. S pistolí v ústech vyhrožoval, že zabije sebe i manželku
Zdroj: archiv
Jeremy Renner je americký herec, který se proslavil především v sérii filmů Avengers.V lednu 2014 se Jeremy Renner oženil s kanadskou modelkou Sonni Pacheco. Mají spolu dceru Avu Berlin. Na konci roku 2014 dvojice zažádala o rozvod a začalo peklo.V říjnu 2019 se na veřejnosti objevily informace ze soudních spisů k rozvodu. Renner, který chtěl dceru Avu, vyhrožoval manželce Sonni, že zastřelí nejdříve ji, pak sebe. "Ať tedy Avu nemá ani jeden z nás," křičel prý.Hvězdu série filmů Avengers pak manželka nařkla z toho, že byl alkoholik a často na drogách...+ 2 fotky+ 3 fotky

Americký herec Jeremy Renner, hvězda filmu Avengers, je v problémech. Na veřejnost se dostaly soudní zprávy z jeho rozvodu s kanadskou modelkou Sonni Pacheco. Renner podle nich neunesl fakt, že přijde o rodinu. Manželce vyhrožoval a střílel ve svém domě do stropu, když jeho dcera malá Ava spala ve vedlejším pokoji.

Petra Járková
Petra Járková 15. 10. 2019 10:44

Hvězda festivalu

Herec Avengers Jeremy Renner (48), který se stal v roce 2017 i hvězdným hostem Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, nemá právě šťastné období. Na veřejnost se dostaly zprávy, že po rozvodu v roce 2014 problémy řešil alkoholem a drogami, což se neblaze odráželo na jeho psychice. To by mohlo uškodit jeho kariéře.

Vyhrožování exmanželce

Podle právních dokumentů, které se nyní dostaly do médií, měl dokonce vyhrožovat své exmanželce Sonni Pacheco zabitím.

Pár vydržel v manželství pouhých deset měsíců a následně došlo k nehezkému rozvodu. Pacheco chtěla dceru Avu výhradně do své péče, což se herci nelíbilo. Kanadská herečka a modelka dokonce mluví o tom, že měl někomu přikázat, aby ji zlikvidoval.

Slova chůvy

Chůva zase slyšela, že chtěl nejdříve zabít exmanželku a následně sebe. Dokonce prý řekl, že než aby dcera Ava měla takovou matku, bude lepší, když nebude mít žádné rodiče. Následně si vložil pistoli do úst a hrozil, že se zabije. Nakonec ale jen vystřelil do stropu. Ve vedlejším pokoji však spala jeho dcera Ava.

Drogy a alkohol

Pacheco uvedla, že už v době jejich manželství užíval drogy a alkohol ve velké míře a psychicky ji i dceru týral. Dokonce prý nechával stopy po kokainu na záchodovém poklopu, kam měla přístup i Ava.

Jeremyho advokát však tvrdí, že vyjádření jeho bývalé ženy jsou přehnané a zdramatizované a je na soudu, ať rozhodne.

NA MANŽELSTVÍ, KTERÉ SKONČILO DRAMATEM, SE PODÍVEJTE DO GALERIE:



    



    

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články