Jak skončil Charlie Sheen v seriálu Dva a půl chlapa? Tvůrcům došly nervy s jeho závislostmi

Jak skončil Charlie Sheen v seriálu Dva a půl chlapa? Tvůrcům došly nervy s jeho závislostmi
Zdroj: TV Nova
Charlie Sheen byl hvězdou amerického sitcomu Dva a půl chlapa, dokud ho producenti nevyrazili. V roce 2012 vypadal ještě zachovale...Nyní se na už na jeho vzhledu nezřízený život projevil. Propadl totiž alkoholu, drogám a také byl velmi promiskuitní. Pak mu lékaři diagnostikovali virus HIV.Nezřízený život vedl i jeho seriálový hrdina v sitcomu Dva a půl chlapa. U Charlieho známostí nikdy nezaznělo jejich příjmení, pouze jména. A že těch žen, které měl v posteli, bylo. Znáte další zajímavosti o seriálu?Oceán, který je vidět za okny Charlieho domu, je ve skutečnosti plátno s fotografií, za kterým bylo umístěno pár světel. Ta dotvářela iluzi vln.+ 5 fotek+ 6 fotek

Jak praví staré české přísloví, jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá. A pro herce Charlieho Sheena to platí na sto procent. Tak dlouho provokoval producenty sitcomu Dva a půl chlapa, až se ho rozhodli vyhodit. Jeho eskapády totiž narušovaly průběh celého natáčení. Sheen vyhazov neunesl a začal si vylévat vztek na sociálních sítích.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 10. 02. 2020 15:12

Americký komediální seriál Dva a půl chlapa se natáčel dlouhých dvanáct let. Získal dokonce cenu Emmy. Hlavní postavou je bohatý mladík Charlie Harper (Charlie Sheen), který bydlí v krásném domě na pláži. Tam si užívá s mnoha ženami, neboť je rozeným svůdníkem. Do života mu však vstoupí jeho čerstvě rozvedený bratr Alan (Jon Cryer) spolu s desetiletým synem Jakem (Angus T. Jones). Všichni tři se pak musí vypořádat s různými životními výzvami. Jejich peripetie můžete sledovat každý den večer na Nova 2.

Alkohol tekl proudem

Charlie Sheen (nar. 3. září 1965) byl známý nejen tím, že požíval alkohol v práci, ale i bouřlivými alkoholovými večírky, které se zpravidla konaly na jeho panství v Beverly Hills. Jednou si prý hrál s velmi ostrým nožem a pořezal si přitom nohu. Kamarád ho chtěl ošetřit, ale Sheen na něj začal křičet, ať se nedotýká jeho krve. Zřejmě už věděl, že je HIV pozitivní.

Nedílnou součástí párty byla i přítomnost pornohereček. Herec si někdy užíval i se čtyřmi najednou. Za tuto kratochvíli platil tisícovkami dolarů. Vše muselo samozřejmě probíhat v přísném utajení. Aby tomu tak skutečně bylo, najal si Charlie bývalé členy tajné izraelské služby. Jenže… Pusu na špacír si pustily samotné lehké děvy. Věděli jste například, že Charliemu padají při milostných hrátkách umělé zuby?

Těžká drogová závislost

Bouřlivák Charlie sice tvrdil, že se před diagnostikováním HIV nedotkl drog celých jedenáct let, ale zahraniční časopisy tvrdí opak. Minimálně právě během natáčení Dva a půl chlapa si jich prý dopřával vrchovatě. Jeho oblíbený koktejl byl alkohol a heroin. Charlie se ale nepotřeboval nakopnout jen na placu, jel vždy už od rána. Říkal tomu “moje snídaně”.

Drogy a alkohol s sebou samozřejmě přinesly rozchody, tahanice o děti a také soudní líčení kvůli domácímu násilí. Herec z toho nakonec vyvázl poměrně dobře. Musel se “pouze” podrobit léčení, poté vydržet zkušební lhůtu, která rozhodovala o tom, zda bude propuštěn, a kurz na zvládání vzteku. Nejvíc ho ale asi bolel zákaz vlastnit zbraň, protože ty on miluje.

Nevyléčitelná nemoc

Nejtěžší životní zkouškou musel být pro Charlieho Sheena den, kdy se dozvěděl, že je HIV pozitivní. “Začal jsem fetovat ještě víc, abych na to zapomněl a vyhnal si z hlavy černé myšlenky,” uvedl v jednom rozhovoru. Světu tuto zprávu sdělil až po čtyřech letech.

Jeho osobní asistent se o Sheenově nemoci dozvěděl rok poté, co mu ji lékaři diagnostikovali. Pečlivě dohlížel na to, aby Charlie bral předepsané léky a zařizoval mu pravidelné krevní testy. Imunitu Sheena totiž oslaboval i stres z účinkování v seriálech.

PODÍVEJTE SE DO GALERIE NA ZAJÍMAVOSTI ZE SERIÁLU DVA A PŮL CHLAPA:

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články