Módní ikona Andrea Bartošková: Čím nejšarmantnější žena karlovarského festivalu předčí mladší konkurentky?

Módní ikona Andrea Bartošková: Čím nejšarmantnější žena karlovarského festivalu předčí mladší konkurentky?
Zdroj: Showpix
Na zahájení 55. ročníku filmového festivalu v Karlových Varech zazářila Andrea v těchto bílých šatech.
Vedle nešlápla ani na závěrečném ceremoniálu, kde se zaskvěla v černé tylové róbě.Na premiéru filmu Spectre v listopadu 2015 si vybrala pohodlný, přitom velmi lichotivý outfit.Zahajovací ceremoniál karlovarského filmového festivalu v roce 2015 zastihl Andreu Bartoškovou v této květované róbě.
+ 2 fotky+ 3 fotky

Dokazuje to zas a znovu a nedávno skončený 55. ročník karlovarského filmového festivalu nebyl výjimkou. Andrea Bartošková (68), manželka prezidenta festivalu Jiřího Bartošky (74), dlouhodobě patří k nejlépe oblékaným Češkám. Pokaždé si dokáže zvolit garderobu, která jí velmi lichotí a odpovídá úrovni společenské události. Pojďme se na její styl podívat blíže.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 31. 08. 2021 09:00

Pozornost na sebe sympatická brunetka upoutala na zahajovacím i závěrečném ceremoniálu filmového festivalu, byť měla na červeném koberci nepřeberné množství mnohem mladších konkurentek. Paní Bartošková je ale dokázala hravě zastínit. I s bezmála sedmi křížky na krku se stále pyšní pěknou postavou, kterou však nedává na odiv laciným způsobem.

Rafinovaná průsvitnost i elegance

Na obě příležitosti si paní Bartošková zvolila šaty do půli lýtek. Na zahajovací ceremoniál oblékla elegantní bílé a částečně průhledné, ovšem jen v těch místech, kde si to dáma jejího formátu může dovolit. Péči věnovala i výběru doplňků. Psaníčko barevně sladila s nude lodičkami a celkový outfit podtrhla výraznými náušnicemi.

Pro závěrečný ceremoniál si paní Bartošková vybrala černou tylovou róbu s transparentním vrškem a efektem výrazného náhrdelníku, kterou tentokrát doplnila černou kabelkou a sandály ve zlaté barvě. V obou případech pak sáhla k výraznému líčení, červené rtěnce a zdobilo ji typické mikádo s ofinou.

Sázka na výrazný šperk

Andrea Bartošková tak znovu potvrdila to, co naznačuje už léta. Její styl je nadčasový, elegantní a adekvátní věku i příležitosti. Usměvavá archeoložka preferuje róby jednoduchého střihu doplněné jedním výrazným šperkem (buď náušnicemi nebo náhrdelníkem). Jen zřídka ji zastihnete v šatech kratších než do půli lýtek a také dává přednost dlouhým rukávům.

To však neznamená, že by se zahalovala až příliš. Jak ostatně dokázala i ve Varech, má v oblibě šaty, které nejčastěji prosvítají v oblasti paží a ramen a nepůsobí tak hřmotným či pytlovitým dojmem.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články