Náhrdelníky se znamením zvěrokruhu hlásí návrat! Noste je jako Meghan Markle

Náhrdelníky se znamením zvěrokruhu hlásí návrat! Noste je jako Meghan Markle
Zdroj: Profimedia
Gemini constellation necklace, Logan Hollowell, 1785 USD (38 500 Kč)Náhrdelník souhvězdí horoskopu Gemini (Blíženci), Gemshine, 1149 KčStříbrný náhrdelník znamení Blíženci, Minet Stars, 865 KčNáhrdelník znamení zvěrokruhu souhvězdí Lev, chirurgická ocel, 340 Kč
+ 1 fotka+ 2 fotky

Když si Meghan Markle (40) v srpnu připnula na krk dva řetízky se znameními zvěrokruhu, rozpoutala tím doslova šílenství ne nepodobné tomu, které se vypuklo poté, co si Carrie Bradshaw vzala v Sexu ve městě náhrdelník se svým jménem. Prostě to všichni musíme mít také!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 10. 08. 2021 09:00

Stačilo k tomu opravdu málo. Manželka prince Harryho (36) zveřejnila u příležitosti svých čtyřicetin krátké video. Pro tuto příležitost si vzala řetízky s přívěsky znázorňujícími souhvězdí Býka a Blíženců. Tedy znameními zvěrokruhu, v nichž se narodily její děti Archie (2) a Lilibet (2 měsíce).

Původ náhrdelníku Meghan Markle

Jde o náhrdelníky značky Logan Hollowell, jejichž cena se pohybuje okolo 38 tisíc korun za kus. Jsou zhotovené ze čtrnáctikarátového zlata a osázené diamanty či bílými safíry.

Vybírejte žluté zlato a souhvězdí

Zaslouženou pozornost si přívěsky se znamením zvěrokruhu letos získaly především díky snadné kombinovatelnosti s jinými šperky (vrstvení je teď mimořádně in), navíc vhodně doplní prakticky jakýkoli outfit, kterému jako bonus dodají cosi osobního.

Pokud tedy máte rádi horoskopy, s chutí do toho! Obzvláště stylové jsou momentálně náhrdelníky ze žlutého zlata s přívěsky znázorňujícími souhvězdí, jak je vynesla Meghan Markle.

Zdroje informací:

hellomagazine.co.uk

suntrics.com

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články