Trendy šperky na léto 2021: Čím aktuálně uděláte největší parádu a čeho se rozhodně nebát

Trendy šperky na léto 2021: Čím aktuálně uděláte největší parádu a čeho se rozhodně nebát
Zdroj: Freepik
Vrstvený řetízek s přívěsky, 100 KčDámské zlaté visací náušnice s kameny padparadža cca 585/2,36gr 236041228, 5850 KčAleyolé, prstýnek Thunder gold, 720 KčAleyolé, náhrdelník Titanum gold, 1350 Kč
+ 5 fotek+ 6 fotek

Letní paprsky lákají k odhalování pokožky, na které krásně vyniknou šperky. Ano, právě teď je nejvyšší čas si nějaký ten klenot pořídit a vynést ho se vší parádou. Jaké jsou nejžhavější trendy tohoto léta?

Tereza Švandová
Tereza Švandová 13. 07. 2021 09:00

Ať už se vydáte k moři, nebo jen zajdete s kamarádkou posedět někam na zahrádku, šperky určitě nesmíte nechat doma. Na opálené pokožce krásně vyniknou a zvednou vám náladu.

Prim hraje zlato

Letos jsou mimořádně trendy šperky zlaté s barevnými drahými kameny. Právě tyto materiály na slunci krásně vyniknou a rozehrají na pokožce jedinečné divadlo.

Pokud jste přeci jen méně okázalé, můžete sáhnout po perlách, špercích čistých linií (jako jsou jemné zlaté řetízky nebo prosté kruhové náušnice) nebo náhrdelníku ve tvaru řetězu, přičemž platí, že čím silnější řetěz bude, tím více vyniknete.

Nebojte se vrstvení

Chybu neuděláte, ani pokud budete šperky vrstvit. Mějte ale na paměti, že méně v tomto případě znamená více. Respektive pokud se chystáte vrstvit prsteny, náhrdelníky nebo náramky, volte raději tenčí a jednodušší kousky. Pokud si na vrstvení netroufáte, můžete vynést šperky, které se jako navrstvené tváří. Tak směle do toho!

Zdroje informací:

cosmopolitan.com

harpersbazaar.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články