6 šperků s drahokamy, po kterých vaše srdce zatouží

6 šperků s drahokamy, po kterých vaše srdce zatouží
Zdroj: KLENOTA

Šperky s drahými kameny jsou v posledních letech na vzestupu. Není divu, jsou překrásné a můžete je nosit k džínám a tričku, ale pomohou vám zazářit i při slavnostní události. Vždyť je taky na červený koberec vynáší i hvězdy, jako jsou Mila Kunis nebo Jessica Biel. Kvalitní zlaté šperky s drahokamem jsou však také dědictvím, které se dál může ve vaší rodině předávat z generace na generaci. Jaké tedy vybírat?

Komerční sdělení
Komerční sdělení 11. 03. 2021 08:00

1. Výrazný prsten s drahokamy si získá pozornost všech

Chcete kousek, který neunikne ničí pozornosti? Jeden nápadný prsten s větším drahokamem tuto roli hravě splní. Jestli rády s pomocí kamenů ve špercích zvýrazníte svou barvu očí a jste modroočka, můžete sáhnout například po safírovém prstenu. A kombinace barevných drahých kamenů s diamanty je osvědčená sázka na jistotu, pokud chcete co nejvíc třpytu.

Klenota

2. Náramek k oživení běžného outfitu

Zdobení zápěstí se někdy podceňuje. O to víc ale upoutají pozornost náramky s barevnými kameny, které perfektně doplní každodenní outfit a něžně zvýrazní hezké ruce. Na výběr jsou třeba řetízkové náramky s jedním kamenem, pevné polootevřené náramky, které mají na koncích po jednom kameni nebo se můžete porozhlédnout mezi kousky z navlečených drahokamů.

3. Honosné rubínové šperky jako perfektní doplňky k velké večerní

Rubín je drahokamem barvy krve a jedním z kamenů z takzvané „velké trojky“. Jde opravdu o královský kámen, který vyzařuje vznešenost. Právě proto se skvěle hodí při výjimečných událostech. Takovou rubínovou sadu šperků využijete ke společenskému oděvu opakovaně po dlouhé roky.

Klenota

4. „Statement“ náušnice, které vás přesně vystihují

Slyšeli jste už o „statement“ špercích? Má jít o takové kousky, kterými nositelé dobře vyjadřují svůj vkus a postoj. Obvykle jsou poměrně odvážné a upoutávají pozornost na první pohled. A právě k tomu se skvěle hodí náušnice s drahokamy – dokonce by se dalo říct, že jejich přitažlivý třpyt, svůdné barvy a variabilita, díky které si vybere každý přesně podle svého vkusu, je k tomu přímo předurčují. A pro ještě osobnější ráz můžete vsadit třeba na kámen, který se pojí s měsícem vašeho narození.

5. Zásnubní prsten s drahokamem budoucím nevěstám nedá spát

Diamanty jsou klasika, ale spousta moderních slečen a dam touží k zásnubám po něčem výjimečnějším, co se však o tradice opírá. Jste jednou z nich? Z prstenu s barevným drahokamem nebudete moct spustit oči. Díky tomu, že jsou v posledních letech velmi oblíbené, je najdete v nabídce spousty šperkařů, třeba i v online ateliéru KLENOTA.

Klenota

6. Úchvatné smaragdy pozvednou ducha

Neopakovatelná zelená barva smaragdů nenechá nikoho chladným. Název smaragd znamená v překladu ze sanskrtu „překonavatel obtíží“. S tím spojené účinky se sice nedají zaručit, ale když nasadíte smaragdový přívěsek nebo náušnice se smaragdy, jedno je jisté – překonáte obtíže s hledáním toho pravého šperku a zamilujete se do nich.

Klenota

A které z těchto šperků nejvíc oslovily vás?

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články