Šperky, které sluší i chrání: Zbavte se zánětu průdušek díky speciálním setům z minerálů

Šperky, které sluší i chrání: Zbavte se zánětu průdušek díky speciálním setům z minerálů
Zdroj: Svět minerálů

Podzim přeje nejrůznějším respiračním onemocněním a virovým nákazám. Výjimkou není ani zánět průdušek, který trápí především děti a lidi se sníženou imunitou. Nyní můžete své tělo povzbudit a chránit díky stylovým šperkům vyrobeným z minerálů, a to nejen před kašlem a rýmou!

Speciální projekt
Speciální projekt 15. 10. 2020 08:00

Možná už máte několik dní knedlík v krku nebo vás v něm začíná pobolívat. Pokud tomu tak je, s největší pravděpodobností vás za pár dní budou bolet svaly a dostanete rýmu i nepříjemný kašel. To už ale půjde o zánět průdušek. Pokud bude zánět v začátcích, můžete ho zkusit zastavit díky speciálně sestaveným šperkům z konkrétních minerálů, které naleznete na eshopu Svět minerálů.

Citrín dodává teplo

Svět minerálů

Jedním z nich by měl být rozhodně citrín, který dodává tělu teplo a energii. Díky citrínu jste navíc schopni přijímat kritiku, nejste tak sebestřední a přecitlivělí. Je to také skvělý kámen pro posílení optimismu a pozitivního pohledu na svět, což se může v dnešní nejisté době více než hodit. Citrín dále bojuje proti infekcím v ledvinách, močovém měchýři a pomáhá ve správném trávení. Díky tomuto minerálu navíc nebudete unaveni a zbavíte se toxických látek z těla. V rovnováze udržuje také štítnou žlázu.

Růžový opál zklidňuje

Svět minerálů

Na vašem šperku by neměl chybět ani krásný růžový opál, který vás zklidní při citovém vzrušení. Opál je kamenem přítomnosti a životního nadhledu. Díky nošení růžového opálu se nebudete stydět, ani trpět trémou. Kromě průdušek a plic příznivě působí také na činnost srdce a je skvělým ochranitelem před virovými onemocněními. Opál nemá rád přímé slunce a miluje proud čisté vody, kterým se očistí stejně jako váš organismus.

Křišťál aktivuje imunitní systém

Svět minerálů

Třetí kámen, který by neměl na šperku působícím na dýchací cesty chybět, je křišťál. Ten podporuje zdravý růst buněk v těle a správně aktivuje imunitní systém. Křišťál pomáhá tělu vypořádat se s průduškovými, plicními i ledvinovými záněty. V neposlední řadě se díky jeho nošení zbavíte strachu a nepříjemných pocitů osamělosti a beznaděje.

Šperky na míru

Svět minerálů

Pokud vás trápí jakékoliv jiné neduhy, stačí navštívit Svět minerálů a nechat si sestavit šperk přímo na míru. Sami si můžete vybrat, jaké kameny chcete do doplňku zakomponovat, podle toho, před čím vás mají chránit, nebo s čím vám mají pomoci. Výběr je opravdu široký a vy si tak můžete být jisti, že naleznete ty správné minerály, které vám budou slušet.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články