Posilte účinky čaje či obyčejné vody díky minerálům

Posilte účinky čaje či obyčejné vody díky minerálům
Zdroj: www.svetmineralu.cz

Věděli jste, že je čaj po vodě druhým nejoblíbenějším nápojem a má blahodárný vliv na váš organismus? Když ho k tomu navíc zkombinuje s těmi správnými minerály, čeká na vaše tělo příliv energie, krásy a vitality v podobě harmonizujícího nápoje, který v podzimních chmurách potřebujete více než kdy jindy.

Speciální projekt
Speciální projekt 01. 10. 2020 15:04

Také milujete čaj, ale bojíte se, že není vhodné ho pít každý den? Pak se nebojte, pokud pijete správný čaj, rozhodně vám to neublíží. Naopak, studie o účincích čaje se dělaly od nepaměti  a mnohokrát byl prokázán jeho pozitivní vliv na lidský organismus.

Posilte účinek čaje

Pokud však chcete účinek čaje podpořit, nakombinujte ho s minerály. Přidejte do svého oblíbeného černého či bylinkového moku tromboly, krásné minerály a energetické zesilovače s hladkým povrchem, které jsou známé živými barvami a silným vnitřním uklidňujícím účinkem.

Kameny přidejte do konvičky s čajem. Tím zvýšíte vibrace nápoje a účinnost čaje se tak znásobí. Minerály se však můžete jen obklopit nebo je přiložit na místo, které chcete posílit.

www.svetmineralu.cz

Elixír z harmonizující vody

Pokud máte raději než čaj vodu, tak také není problém. Namíchejte si svůj drink z harmonizující vody. Princip funguje úplně stejně jako v případě čaje. Skvělá je třeba harmonizující voda z křišťálu, citrínu a nebo kalcitu. Zajímavostí je, že díky takovému křišťálu můžete i z obyčejné vody vyrobit léčivý nápoj lahodné chuti. Křišťál se navíc považuje za jeden z nejúčinnějších a nejuniverzálnějších krystalů na světě.

Příprava speciálního elixíru krásy

Kameny opláchněte pod proudem vody a poté nechte nabít nejméně 8 hodin na nepřímém slunci. Vložte do skleněné nádoby a zalijte cca 1 litrem pitné vody. Po 12ti hodinách je voda připravená k užívání. Kolik vody upijeme tolik dolijeme. Doporučujeme jednou týdně nabít kameny na nepřímém slunci. Užívejte tak dlouho, jak moc krásná budete chtít být!

www.svetmineralu.cz

Speciální sety

Minerály můžete kombinovat dle sebe, nebo si vybrat už z vytvořených setů, které Svět Minerálů nabízí. Ať už potřebujete nabrat sílu, energii, pomoci zvládat stres či najít opět sebedůvěru, se vším vám pomohou speciálně sestavené balíčky obsahující všechny potřebné kameny, čaje i originální doplňky z minerálů.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články