Vizitkou krásné ženy jsou krásné vlasy. Povolejte si na péči o ně pomocníka

Vizitkou krásné ženy jsou krásné vlasy. Povolejte si na péči o ně pomocníka
Zdroj: Pixabay

Týdny, kdy jste nechala čerstvě umyté vlasy uschnout na sluníčku a potom už jen zapracovala na stylingu, jsou nenávratně pryč. Před námi je podzim a zima a tak, jako je třeba v chladných měsících pečovat o pleť a imunitu, zapomínat se nevyplácí ani na vlasy.

Speciální projekt
Speciální projekt 21. 11. 2021 14:15

Chladno, vlhko a mráz jsou pro naši hřívu velkým nepřítelem, stejně tak přechody ze zimy do tepla a naopak. Vlasy jsou vysušené, bez lesku a síly, jsou náchylnější k lámání, krepatění a plihnutí.

Do postele se vyfénujte

To nejhorší, co můžete svým vlasům, ať už jsou do pasu, na mikádo nebo jste ostříhané na kluka, udělat, je jít v zimě ven s mokrou hlavou. Kromě toho, že to nejspíš odnesete pořádným nachlazením, vám hrozí, že vaše hříva namrzne a vlasy se začnou lámat. Ale pozor, ani fén zapnutý na maximum není to, co vlasům pomůže, ideální je v chladu sušit po umytí vlažným, ale klidně i studeným vzduchem.

Panasonic

Nesmíme zapomenout na jeden další velký hřích, kterého se však, upřímně řečeno, určitě sem tam dopustí každá z nás. Tím je ulehnutí do postele s nevysušenými vlasy. I v tomhle případě vám hrozí jejich polámání, slepení, mohou se vám začít více dělat lupy, hlava vás může svědit. Navíc mokrý polštáře, jakoby přímo zval „na návštěvu“ nejrůznější bakterie, které se vám potom ve vlasech zabydlí.

Nechte bojovat nano částice

Jedno je tedy jasné, vlasy je potřeba pořádně a pečlivě vysušit. I fénování se však musí umět! Novinka v péči o vlasy - fén na vlasy Panasonic EH-NA65 disponuje technologií Nanoe™. Ta vlasům dodá potřebnou hydrataci během vysoušení, napomáhá  totiž udržet přirozenou vlhkost vlasů a zajistí tak, že vaše kadeře nebudou na omak nadměrně suché a křehké a tím pádem budou i chráněné před poškozením při každodenní stylizaci a kartáčování.

Panasonic

Nanoe částice proniknou přímo do vlasového vlákna, čímž zpevní jeho vnější vrstvu, tím že obnoví rovnováhu vlhkosti vlasů. Zabrání tím tomu, aby vlasy byly statické a odstávající, naopak budou lesklé od kořínků po konečky. Předejdete i vysušování pokožky hlavy. Částice Nanoe™ u fénu EH-NA65 obsahují přibližně 1000× více vlhkosti než ionty.

Teplota a rychlost podle vás

Panasonic EH-NA65 toho nabízí skutečně hodně. Má trysku pro rychlé vysoušení, která se vám bude hodit ve chvíli, kdy opravdu spěcháte. I tak se ale můžete spolehnout na dobrý výsledek. Stylingová tryska pro ultimativní kontrolu je vhodná pro stylizaci vašich vlasů a nástavec s difuzérem je určen pro jemné vlnky a kudrny.

Panasonic

Fén Panasonic navíc nabízí dokonce tři nastavení rychlosti a čtyři nastavení teploty. Třeba tlačítko pro chladný vzduch je ideální k nastavení požadovaného stylu vlasů pomocí proudu chladného vzduchu.

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články