Nedovolte podzimu, aby vás ovládl. Udržujte se fit a ve formě

Nedovolte podzimu, aby vás ovládl. Udržujte se fit a ve formě
Zdroj: Pixabay

Zima, déšť, přechod ze zimy do tepla a opačně, viry a bacily útočící ze všech stran. Podzim má určitě své kouzlo, ale také řadu nevýhod. Nedovolte mu, aby vás semlel a udělejte vše proto, abyste zůstala fit a ve formě.

Speciální projekt
Speciální projekt 12. 11. 2021 20:40

Místo saka kabát, baleríny na dno botníku a na jejich místo kozačky nebo kotníkové boty, pomalu už vytáhnout ze dna skříně šálu a čepici. Babí léto se sice letos předvedlo, teď už ale podzimu neutečeme. Neodbývejte se a udělejte všechno proto, abyste byla v co nejlepší kondici.

Bio dobroty na svačinu

Albert

Snídaně je základ, to potvrdí každý odborník. Dopřejte si první jídlo dne takové, aby vás zasytilo a dodalo vám potřebnou energii. V nabídce obchodů Albert najdete pod značkou Nature’s Promise bio vše, co budete potřebovat k tomu, aby snídaně, anebo třeba svačina, byly kompletně v bio kvalitě. Jako základ sáhněte po vypečené bio kaiserce, na kterou můžete namazat například jednu z bio pomazánek, dále ji naplnit sýrem camembert, rajčaty či okurkou, vše s certifikátem bio.

Zahřejte se zevnitř

Bohemia sekt

Když už alkohol, tak kvalitní! Sednout si v obýváku k televizi nebo s knížkou, i to je relax, který si po dlouhém pracovním dni zasloužíte. Dopřejte si výjimečné pití - Diplomático Reserva Exclusiva je legendou mezi rumy. Blend až 12 let starých rumů je vyhledávaný pro svou lahodnou chuť a není divu, že posbíral desítky medailí na prestižních rumových soutěžích. Vyznačuje se jemným a komplexním profilem a dlouhým zakončením. Vychutnejte si ho samotný nebo se nechte překvapit kombinací s čokoládou. Čokoládový alchymista Dan Syrový totiž vytvořil čokoládu přímo pro tento rum. Zakoupíte na www.warehouse1.cz.

Povolejte na pomoc ryby

Naturamed

Na funkci mozku, srdce a očí mají pozitivní vliv Omega-3 nenasycené mastné kyseliny. Jenže pokud nejsou tučné mořské ryby součástí vašeho jídelníčku alespoň 2-3x týdně, je třeba popřemýšlet o tom, jak je doplnit. OmegaMarine Forte+ je nejprodávanější omega-3 na českém trhu. Vyrábí se z kvalitního rybího tuku s vysokým obsahem DHA a EPA kyselin přímo v Norsku.

Pomozte své obranyschopnosti

Naturevia

Pandemie neztrácí na síle a dál se šíří populací. Přitom většina z nás je z ní už unavená a zásoby vitaminů má téměř na nule. Ovšem kapitulace nepřipadá v úvahu. Čeká nás ještě dlouhý boj. Abychom jej dovedli do vítězného konce, musíme znovu nabrat sílu a vydržet. První, co co bychom měli udělat, je maximálně posílit obranyschopnost. V tom pomůže novinka Naturevia ImunoHelp. Obsahuje silnou dávku vitaminů C a D3, organicky vázaného zinku a také přírodní extrakty z echinacey, rakytníku a šípku. Tato unikátní směs přispěje k udržení zdraví horních dýchacích cest.

Vsaďte na sílu minerálů

Svět minerálů

Vitamíny a doplňky stravy jsou důležité. Pro to, abyste byla fit a ve formě, ale můžete udělat ještě mnohem víc a nechat na sebe působit moc přírody, konkrétně minerálů. Vyzkoušet můžete svůj oblíbený druh čaje, jehož sílu znásobte minerály. Ať už přidáte tromly, nebo surové kameny do konvičky s čajem a zvýšíte tím vibrace a působení čaje, nebo se minerály obklopíte, či je přiložíte na místo, které chcete posílit. Pokud preferujete vodu místo čaje, vyrobte si svůj elixír z harmonizující vody. Třeba ta s avanturínem zeleným vám pomůže s přebytečnými kily.

 

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články