10 minerálů, díky kterým se budete cítit Fit a krásná!

10 minerálů, díky kterým se budete cítit Fit a krásná!
Zdroj: Svět minerálů

Existuje mnoho možností, jak se sebou začít něco dělat. Někdo drží diety a cvičí jak o život, jiný věří síle vzácných kamenů. Pokud se chcete sami přesvědčit, zda je jejich moc opravdu tak silná, jak se říká, sáhněte po některém z těchto druhů.

Speciální projekt
Speciální projekt 23. 06. 2020 16:00

Již ve starověkém Egyptě nosili faraóni na hlavách a kolem krku minerály, které jim dopomáhaly k tomu, aby byli lepšími vládci. Díky nim také vznikaly různé zázračné elixíry. Každý minerál je totiž jedinečný, má vlastní sílu a bojuje proti něčemu jinému.

Dnes můžete mít svůj jedinečný kámen u sebe každý den v podobě stylových náramků, náušnic či jiný šperků, které jsou k dostání například na eshopu Svět minerálů. Tam si vyberete z nepřeberného množství léčivých kamenů, které budou vhodné právě pro vás. Hledat ten pravý můžete podle znamení, nemoci nebo třeba účelu.

Jaké minerály mají vliv na lidské zdraví?

1. Ametyst

www.svetmineralu.cz

Fialově zbarvený minerál pomáhá při léčbě kožních infekcí a ekzémů. Také jde o mimořádně mocný kámen s obrovskou ochrannou silou. Pokud potřebujete zahnat negativní emoce, stres nebo nespavost, sáhněte po něm. Potřebujete-li se soustředit a přijmout nové myšlenky či se rozhodnout, ametyst by neměl na vašem stole či dlani chybět. Nošením ametystu rozvíjíte intuici a dostáváte optimismus do života.

2. Hematit

www.svetmineralu.cz

Hematit je kámen, který zvyšuje sebevědomí. Také zlepšuje soustředění a rozvíjí osobnost. Pokud jste stydliví, pomůže vám i s tím. Zahání úzkost a pomáhá s nespavostí. Také díky němu můžete bojovat se zlozvyky jako koření a přejídání.

3. Achát

www.svetmineralu.cz

Achát je velice stálý kámen, jenž nám dodává citovou, tělesnou a rozumovou rovnováhu, podporuje sebedůvěru a napomáhá sebepoznání. Pomáhá se střevními potížemi, pomáhá při bolestech žaludku. Je ideální pro správné trávení, funkci žaludku i dělohy. Čistí lymfatický systém, posiluje slinivku břišní. Chrání před kožními chorobami.

4. Unakit

www.svetmineralu.cz

Unakit podporuje růst vlasů a kožní tkáně. Je také kamenem, který je obzvláště vhodný pro těhotné ženy. Chrání matku i plod a pomáhá udržet jejich zdraví během celého těhotenství a porodu. Unakit také pomáhá řešit problémy s prostatou. Jeho nošením detoxikujete organizmus, napomáháte růstu nehtů a vlasů. Pozitivní účinek má také na játra, srdce, cévy, mozek a štítnou žlázu.

5. Jaspis

www.svetmineralu.cz

Pokud nemáte pevnou vůli, jaspis vám pomůže. Podpoří vaše snažení při dietě, ale také podporuje imunitu, detoxikuje a příznivě působí na kožní problémy. Posílit jím můžete i zažívací ústrojí, krevní oběh, játra, slezinu i slinivku břišní. Řeší neplodnost a nepravidelnou menstruaci.

6. Křišťál

www.svetmineralu.cz

Křišťál je energetický posilovač, který projasňuje mysl a přináší energii. Ovlivňuje funkci štítné žlázy, srdce, plíce a zažívací ústrojí. Pomáhá při nevolnostech, závratích a tlumí horečku. Snižuje otoky a tlumí horečku. Díky jeho síle budete mít pevné vlasy, pokožku, nehty.

7. Apatit

www.svetmineralu.cz

Apatit podporuje sebevědomí a komunikaci s lidmi. Pokud máte hyperaktivní nebo autistické dítě, pak mu ho pořiďte. Také napomáhá pohlcování vápníku, tudíž prospívá vašim chrupavkám, kostem a zubům. Podporuje tvorbu nových buněk a přispívá ke zdravému stravování.

8. Růženín

www.svetmineralu.cz

Růženín evokuje lásku, krásu a zdraví. Měla by ho vlastnit každá žena, která trpí strachem, úzkostmi nebo apatií. Příznivě působí i na ledviny, srdce, plíce a močové cesty. Regeneruje pleť a redukuje vrásky. Také působí na mužskou plodnost a pohlavní orgány. Omlazuje pleť, pomáhá redukovat vrásky a podporuje regeneraci pokožky.

9. Karneol

www.svetmineralu.cz

Karneol obnovuje vitalitu a v oblasti zdraví stimuluje metabolismus a pomáhá při poruše příjmu potravy. Zlepšuje krevní oběh a srážlivost krve. Zvyšuje plodnost a pomáhá odstranit frigiditu. Redukuje křečové žíly a pomáhá při hemoroidech a podráždění kůže. Ulevuje při depresích.

10. Tygří oko

www.svetmineralu.cz

Tygří oko mírní stres, deprese a pomáhá lidem se schizofrenií. Voda z tohoto minerálu příznivě působí na kosti, klouby a pohybové ústrojí. Ničí viry a bakterie, zpomaluje metabolismus a v neposlední řadě podporuje plodnost a mírní astma.

O Světě minerálů…

  • Svět minerálů je česká rodinná firma jejíž cílem je pomáhat dobíjet životní energii.
  • Přírodní minerály přinášejí nositeli doplnění energie, úlevu i uklidnění, proto tým Světu minerálů hledá po celém světě produkty, z nich můžete vybírat.
  • V nabídce jsou jich stovky – opracované i neopracované kameny, drúzy či náramky na míru. Filozofií společnosti je: Víme, jakou vibraci v sobě jednotlivé přírodní kameny ukrývají a pomáháme vám v dnešní době plné stresu a nervozity najít životní rovnováhu.
  • Chceme vám být nápomocni především ve spirituální rovině a rozvíjet vaši vnitřní sílu a energii.
  • Celou nabídku si prohlédněte na www.svetmineralu.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články