Švédská princezna Sofia se pochlubila účesem, který se může stát hitem léta 2021

Švédská princezna Sofia se pochlubila účesem, který se může stát hitem léta 2021
Zdroj: Showpix
Sofia často nosí vlasy rozpuštěné, přičemž její obličej rámují romantické vlny.Pro formálnější příležitosti s oblibou volí vlasy zapletené do drdolu.Pro svůj svatební den zvolila jeden z nich.
Vlasy sčesané takto do strany nosí Sofia jen zřídka, ač i ty jí velmi sluší!+ 3 fotky+ 4 fotky

Nejen Britové mají díky Kate Middleton (39) v královské rodině módní ikonu. Také švédská princezna Sofia (36) má mimořádně vytříbený smysl pro krásu. Naposledy sklidila úspěch novým účesem, který okouzlil nejednoho stylistu a má potenciál stát se hitem letošního léta!

Tereza Švandová
Tereza Švandová 30. 06. 2021 09:00

Bývalá glamour modelka se na Instagramu pochlubila zamilovanou fotografií se svým manželem, princem Carlem Philipem (42), ze které přímo sálala spokojenost.

Nový účes s dlouhou ofinou

Vedle slušivých květinových šatů ale fanoušky nejvíce zaujal především zbrusu nový účes trojnásobné maminky. Sofiinu tvář vždy rámovaly jemné vlny, na obrázku má ale krásná Švédka ofinu, která je letos mimořádně trendy, a rozpuštěné rovné vlasy. Nutno podotknout, že obojí jí dodalo neskutečný šmrnc. Posuďte sami!

Už šest let je módní ikonu nejen ve Švédsku

Sofia se stala módní ikonou ve chvíli, kdy si 13. června 2015 vzala čtvrtého následníka švédského trůnu. Ač tento sňatek nebyl všem po chuti, přeci jen žena, která fotila odvážné snímky, se do důstojné královské rodiny příliš nehodí, Sofia každým dnem dokazuje, že na to má. Zapojuje se do charitativních projektů, prezentuje se vybraným chováním a vypadá vždy jako ze škatulky.

Co se týče účesů, v mnohém se její styl podobá Kate Middleton. Obě ženy mají nejen podobnou barvu, ale i délku vlasů. Sofia nicméně dává přednost jemným vlnám či loknám, zatímco vévodkyni z Cambridge vídáme nejčastěji s vlasy rovnými. Oběma to ale neuvěřitelně sluší.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články